http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Hakkında

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,367
982
113
kumar sıtelerınde kumar oynarken cekım paylas bonusu alıyordum twıter de paylasmıstım bugun karakoldan aradılar adına siber sucdan kagıt var gel karakola ddedı gıttım cekım paylas bonusların ısmı bahıs sıtlerınde gecen yatırım ve cekım resımlerı hepsı goruntu var sıber sucta ıfade verdım bnka hesaplarıma kadar ınceledı karakol bugun kac tane bnka hesabım varsa hepsıne baktılar baya uzun ifade verdık hersey sordu aıleden al nasıl gecım yapıyosuna kadar hakıme gıtcek dedı sonucu bılmıyoruz dedı bırde so n kelımesı yurtdısı yurtıcıne cıkma aradıkmı senı bulalım dedı
bunu yasayan varmı aranızda dostlar

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
1,437
113
kumar sıtelerınde kumar oynarken cekım paylas bonusu alıyordum twıter de paylasmıstım bugun karakoldan aradılar adına siber sucdan kagıt var gel karakola ddedı gıttım cekım paylas bonusların ısmı bahıs sıtlerınde gecen yatırım ve cekım resımlerı hepsı goruntu var sıber sucta ıfade verdım bnka hesaplarıma kadar ınceledı karakol bugun kac tane bnka hesabım varsa hepsıne baktılar baya uzun ifade verdık hersey sordu aıleden al nasıl gecım yapıyosuna kadar hakıme gıtcek dedı sonucu bılmıyoruz dedı bırde so n kelımesı yurtdısı yurtıcıne cıkma aradıkmı senı bulalım dedı
Para cezası yiyip geçecen işte banka hesaplarında problem yoksa Twitter da bi daha paylaşım yapmazsın

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
642
113
Kabahatler kanunundan para cezası yiyeceksin

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
1,754
113
Para cezası yazılır 30 40 k gecmiş olsun

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
1,718
113
twitter sıkıntı korkutmak gibi olmasın ama yatanlar var bundan umarım ucuz kurtulursun eger cekim paylastan cagırdılarsa

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,367
982
113
bırısı dedı 100k para cezası var dıe paraysa cozulur hepıs olmasın

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,206
3,588
113
Kac defa uyardık, twitter paylaşımı vs gibi şeyler yapilmamasi adına.
Geçmiş olsun, temiz iç çamaşırı ve sigara iciyorsan 2 karton sigara al.
Ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra alışırsın diye tahmin ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,451
2,491
113
Twitterda çekim paylaş yapmak demek reklam yapmak demek. Sitenin reklamını sosyal medyada yapıyorsunuz. Kumar oynatma / kumar oynatmaya imkan sağlama / övme gibi suçlar var. Direkt bunlardan yargılanılınıyor. Kabahatlar kanunu falan değil mesele.

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
1,718
113
Hapis yok kardeşim senin üstüne gelecek savcı oynatan mi acaba diye bakacak senden birşey çıkmıyor para cezası verip gönderecek
Twitterda cekim paylasım yaparsan reklama giriyor buda teşvige giriyor hakim isterse yatar verebiliyor cok kisiye de verdiler

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
1,437
113
dostum moralım bozuk ztn xnmı sıkma paylasmasın fln nıe dıyon
moral versne
Bi daha paylaşmazsın diyorum dost kumara nasıl tekrar tekrar düşüyorsak o hataya da tekrar düşeriz kötü bi şey demedim ifadene bağlı TRT tv8de maçlarda reklam panolarında görüyordum yasal sanıyordum diye bahane sunabilirdin ama yine yerdin para cezası büyük ihtimal geçmiş olsun

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,260
6,354
113
Ah be güzel kardeşim değer mi 50-100 freebet için bu riski almaya.Yeri geliyor 50-100 de çok değerli oluyor ama bağıra bağıra dile getiriliyor Twitter paylaşım çok sıkıntı diye.Geçmiş olsun

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,367
982
113
Hapis yok kardeşim senin üstüne gelecek savcı oynatan mi acaba diye bakacak senden birşey çıkmıyor para cezası verip gönderecek
sen emırı kımden alıyon dıo polıs san kım teşfık edıoyr bu kumarı dıo ztn basını arıyor kumarcıların

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,260
6,354
113
Hangi ilçe karakolundan aradılar yazsana kral bi