http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Hakkında

mahoaga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,432
1,627
113
Dostlar bundan 2-3 gün önce 1-2 forumda şikayete rastladım bu RT ettigimiz şeyler hakkında illegal olduğu için k arakoldan çağrılma olayı oluyormuş sizde dikkat edin

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
Dostlar bundan 2-3 gün önce 1-2 forumda şikayete rastladım bu RT ettigimiz şeyler hakkında illegal olduğu için k arakoldan çağrılma olayı oluyormuş sizde dikkat edin
Ceza veremezler ama yanlış mıyım sonuçta ortada kanıtlanmış bı para transferi yok

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,910
4,856
113
Defalarca yazdım.Tipobet RT yaptığın için yani reklamını yaptığın için ifade vereceksin dediler gittim yarım saat ifade hazırladık polis gorevliyle.Yasak olduğunu bilmedigimi falan söyledim biraz rol yaptım falan inandı kendisi metni hazırladı.Bazilari hala dalga geçiyor.Rt den ne olacak diyor.Gecen hafta içinde savcılıktan kağıt geldi ,Allah'tan şüphelinin yani benim kovuşturmaya gerek olmadığı kararı verilmiştir şeklinde.Bu yüzden ceza alanlar var, gülüp geçen beyinsizlere aldırış etmeyin.

mahoaga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,432
1,627
113
Defalarca yazdım.Tipobet RT yaptığın için yani reklamını yaptığın için ifade vereceksin dediler gittim yarım saat ifade hazırladık polis gorevliyle.Yasak olduğunu bilmedigimi falan söyledim biraz rol yaptım falan inandı kendisi metni hazırladı.Bazilari hala dalga geçiyor.Rt den ne olacak diyor.Gecen hafta içinde savcılıktan kağıt geldi ,Allah'tan şüphelinin yani benim kovuşturmaya gerek olmadığı kararı verilmiştir şeklinde.Bu yüzden ceza alanlar var, gülüp geçen beyinsizlere aldırış etmeyin.
Valla dost bende hemen kapattım 30 güne silinirmis hesap zaten kapanan hesaptan da bulabilirler de bir daha tovbe RT felan yapmam

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,565
178,699
113
Daha sakin daha üsluplu yorumlar yapabilirsin dostum.

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,910
4,856
113
Valla dost bende hemen kapattım 30 güne silinirmis hesap zaten kapanan hesaptan da bulabilirler de bir daha tovbe RT felan yapmam
Nedenini de biliyorum.Etkinlik yaptılar adım olmasına rağmen ödül eklenmedi.Ben de saydım döktüm.Buyuk ihtimal içlerinden bir eleman bildirmiştir.Bu şekilde yapan , küfreden , vsvs birçok kişiyi böyle yaptıklarını tahmin ediyorum

mahoaga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,432
1,627
113
Nedenini de biliyorum.Etkinlik yaptılar adım olmasına rağmen ödül eklenmedi.Ben de saydım döktüm.Buyuk ihtimal içlerinden bir eleman bildirmiştir.Bu şekilde yapan , küfreden , vsvs birçok kişiyi böyle yaptıklarını tahmin ediyorum
Büyük ihtimalle öyledir

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,910
4,856
113
RT , ifadeye cagirilmamdan 8 ay önce.Twitter da geri geri anca 4 ay kadar gidebildim.Ayrica madem etkinliklere katılmak istiyorsaniz , etkinlik sona erdikten hemen sonra RT leri , beğenileri ve yorumları silin tavsiye ederim