- 3,408
- 2,178
- 113
mesela böyle gidersek işin içinden çıkamayız yaniSokağa çıkmak yasaklansın her an birisi öldürebilir insanlar canından olmasın buna bir dur diyelim
mesela böyle gidersek işin içinden çıkamayız yaniSokağa çıkmak yasaklansın her an birisi öldürebilir insanlar canından olmasın buna bir dur diyelim
adam işte her şeyi yasaklamanın çare olmadığını söylüyor ki doğrumesela böyle gidersek işin içinden çıkamayız yani
her şey dediğin ne her şey yasaklandı da bizim mi haberimiz yok?adam işte her şeyi yasaklamanın çare olmadığını söylüyor ki doğru
bunu cidden soruyor musun bu ülkede bir dönem twitter youtube bile yasaklandı dns değiştiriyordu insanlar girmek için ininal paypal ülkeden gitti oyun bile yasaklanıyor dijital cüzdanlara çökülüyor daha ne olmalıher şey dediğin ne her şey yasaklandı da bizim mi haberimiz yok?
kurduğun cümlelere dikkat et hiç bir anlam ifade etmiyor kurduğun cümleler devlet senin e cüzdanına neden çöksün kimsin ki senbunu cidden soruyor musun bu ülkede bir dönem twitter youtube bile yasaklandı dns değiştiriyordu insanlar girmek için ininal paypal ülkeden gitti oyun bile yasaklanıyor dijital cüzdanlara çökülüyor daha ne olmalı
yahu konuyu uzatmayayım diyorum da paparanın 3 milyona yakın kullanıcısı var 26.000 küsür hesabı yakalamışsın bu çoğunluk değil ki kayyum için bahanedir bence ki oynayan her türlü oynar sanaldan olmasa gidip gürcistanı kıbrısı zengin eder oynar biz seninle temelde anlaşamıyoruz roblox da istismarcı varsa engelletirsin biter 15 16 yaşında çocuklar yapıyor bunu koskoca siber mi yapamayacak ama uğraşmak istemiyorlar işte yasakla gitsin nasılsa destekleyen çıkarKomik bir durum yok eskiden kumar bu kadar yaygın değildi şuan ki durumda çok fazla yaygın olduğu için ve bunu da genel olarak Payfix papara payco ile yaptıkları için doğal olarak direkt kuruma erişime engel getiriyorlar burada suçlu kurum veya devlet değil kullanıcılar sen normal kullanabilirsin ben normal kullanabilirim ama bir çok kişi normal kullanmıyorsa o zaman bir terslik vardır ki roblox meselesi de çocuk istismarlığı olduğu için engellenmiş
Devlet bu senin benim görüşüme bakmaz veyahut paparanin kaç kullanciisi olduğuna bakmaz ateş düştüğü yeri yakaryahu konuyu uzatmayayım diyorum da paparanın 3 milyona yakın kullanıcısı var 26.000 küsür hesabı yakalamışsın bu çoğunluk değil ki kayyum için bahanedir bence ki oynayan her türlü oynar sanaldan olmasa gidip gürcistanı kıbrısı zengin eder oynar biz seninle temelde anlaşamıyoruz roblox da istismarcı varsa engelletirsin biter 15 16 yaşında çocuklar yapıyor bunu koskoca siber mi yapamayacak ama uğraşmak istemiyorlar işte yasakla gitsin nasılsa destekleyen çıkar
Demirören neden denetlenmiyor malum şahsın yandaşı okuduğunu biliyorum ama muhalefet de sesini çıkarmıyor bile bile insanları dolandırıyolar slotlarından oyunlarından ödemesi imkansız nesine idda gibi yasal siteler yarı yarıya oranları düşük vergi veriyo diye düşük değil 50 k veya daha üst miktar kazançta belli kısmı devlet vergi kesiyor zaten