http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tv Hakkında

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
844
397
63
Meraba arkadaşlar herkese öncelikle bol şans............
TV almaya karar verdim ve şu ikisi arasında kaldım yardımcı olurmusunuz
VESTEL Mİ SUNYY Mİ
WebOs Tv mi Android mi
Şimdiden görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
844
397
63
Admin sponsor olduğunuz siteye şikayet açtım onay vermediniz, adam televizyon alacak hanımına soracağı yerde konusu açmış onay vermişsiniz ne saçma iş yapıyorsunuz
Teknoloji çok ilerlerde kardeş WebOs nedir Android ne hangisi daha iyi bunu ancak kullanmış kişiler bilir ve bunun içinde sormak gerekiyor demi çamaşır makinası hali almıyoruz hanıma sorayim

Dodo38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,181
721
113
Teknoloji çok ilerlerde kardeş WebOs nedir Android ne hangisi daha iyi bunu ancak kullanmış kişiler bilir ve bunun içinde sormak gerekiyor demi çamaşır makinası hali almıyoruz hanıma sorayim
Butcen ne kadar dost lg ler iyi sunny vestelde yerli uretim cok tavsiye rtmiyorum

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,683
3,473
113
Vestel arçelik alma ha illaki bu Ikisinden biri ise suny al ama lg ve samsung almanı tavsiye ederim

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
2,569
113
Tv izleyen var mi ya onun yerine bilgisayar al bi tane de duvara yansitmaya bir şey vardı istedigin zaman istediğini yap

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
777
113
WebOS Alma sakın sakııın

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
777
113
Ve vestelde alma

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Vestel ve Sunny arasında kaldıysan TV konusunda Vestel çok daha iyidir.
Webos LG nin yazılımı uygulama yönünden çok kısıtlı, android daha stabil ve zengin içerik var. Ayrıca Sunny tvlerde çok fazla ışık sızması olur panelleri çöp. 10 yıldır bu işin icindeyim Vestel al.

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
kesinlikle vestel ve bekodan uzak durmanı tavsiye ederim. bütçeni biraz zorla samsung yada LG al

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
844
397
63
O güzel değerli görüşleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar seçimim bu oldu umarım üzmez....Screenshot_20220716-181039.jpg

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,267
2,434
113
Dost bence sunny Vestel alma alacaksan samsung veya LG al