Kral üzgünüm ama karara baglanmis mahkeme ödeme yapsanda ceza düşmez o karar verilmeden önce olacaktı

ha bundan sonra mahkemelerin varsa onlar için yapabilirsin o konuda haklısın ama dedim ya af falan yeni çıktı zaten yine iyisini sen bilirsin.ama benden bı kardes abi(yaş 37)tavsiyesi içeride kimseden sigara çay vs alma sırt üstü uyu ilk günler uyuma gözünü kapa etrafı izle orada her türlüsü var hemen volta atma tesbih falan çekme önce iyice bir ortamı tani her koğuşun bir raconu var çünkü sıkıntı yasama.kimseye dayilanma herşeye eyvallah de çekil kenarda otur ailene söyle sana para yollasin sürekli ama yetecek kadar atıyorum ayda 2000 TL fazlası göze batar hemen koğuşta duyulur seni ketenpereyr getirmeye kalkarlar.goze batacak şeyler isteme kantinden sadece ihtiyacın olan şeyleri iste bu şekilde yaparsan rahat yatarsın belli sure sonra açığa geçersen daha rahat edersin en azından çalışırsın vakit geçer iznin olur çıkarsın varsa başka mahkeme hemen ödeme yap cezayı düşür hepsi birleşirse çok yatarım olur içerde senin gibi Kader mahkumu çok girince ne yaptım dersin ama malesef geç olacak.gecmis olsun.