tamam brodost içeri girde suç oranı azalsın biraz
tamam brodost içeri girde suç oranı azalsın biraz
He doğru en fazla 3-5 gün yatar denetime gider sonra 5 yıl altı yatmıyo diye biliyorum3 YIL 4 AY HAPİS ve 916 GÜN KARŞILIĞI ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
İyi okumanı tavsiye ederim adam hem mahkumiyet hem para cezasi almis 2 ayri cezasi var
3 sene 4 ay = 40 ayHe doğru en fazla 3-5 gün yatar denetime gider sonra 5 yıl altı yatmıyo diye biliyorum
Arkadaşın annemden babamdan para gelecek diye 1 kere ibanını kullanıp birini tokatlasın sen bu filmin başrol oyuncusu sayılıyorsun.Bu Forumda ne kadar çok bu işlere bulaşmış adam var inanılmaz yani
Kaç pra işlem olmış toplamdatamam bro
3 5 lira ile olcak iş değil o.o zaman sevmediğin adamın ibanini ver bı yerlere para gelsin o hesaba olur mu öyleArkadaşın annemden babamdan para gelecek diye 1 kere ibanını kullanıp birini tokatlasın sen bu filmin başrol oyuncusu sayılıyorsun.
yatarı var hocam %100000 olarakAldığın 916 gün karşılığı para cezasını taksitle ödeyebileceksin ayrıca 3 yıl 4 ay hapis almışsın hukukçu olmak gerekmiyor bunu anlamak için o 3 yıl 4 ayı yatar mısın yatmaz mısın bilemeyiz ama hapis almışsın
Oluyor malesef 3e 5e miktara bakmıyorlar.3 5 lira ile olcak iş değil o.o zaman sevmediğin adamın ibanini ver bı yerlere para gelsin o hesaba olur mu öyle
Hesap kiralamadan mı senindeBen 4 kez 2 yıl 6 ay aldım 1. Mükerrir yatarı 2/3 toplamı 10 yıl ediyor aylardır yasa gelecek diye teslim olmadım yasada gelmedi fare gibi ordan oraya göçüp duruyorum
Kiralamadım ben arkadaş tezgahına düştümHesap kiralamadan mı seninde