Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tutuklama Kararı

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,369
2,411
113
Kardeşim Allah kurtarsın

İyi okuyun iyi okuyun bir tane lavuk aç sabah konu açıyor ya hesap kiralamak için size ders olsun bu arkadaşım başına gelen

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,662
4,535
113
daha, benzeri 1 dosya, daha var 4 ay, sonra boku yedim ben
İçeri girersin seni kervana takarlar bütün dosyalar içtima olur gençliğini alırlar bunla ilgili bi haber okudum yarın bu konu ile ilgili basın açıklaması varmış Ankara’da

Ekli dosyalar

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
608
113
Doğru suç 31 temmuz 2023 oncecesiyse yararlanır girdi çıktı yapar ama suç 2023 sonrasiysa yatacak
Aynen birde infaz düzenlemelerinde yaşa hangi tarihde çıkmızsa o tarihden sonraki işlenen suçlar için geçerli eskiler için geçerli değil suç tariği bu tarihden önceyse yaşa çıkarsa ki çılacak barış sürecinden ötürü genel af da çıkabilir parayı kapsamaz onuda taksitlendirsin ödesin yoksa bulsun kimlik koysun cebine kaçak gezsin ikametgah da oturmasın yeter hiç bi bok olmaz

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
290
83
Para cezasına çevrilmiş hapis, ödemezsen girersin

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
İçeri girersin seni kervana takarlar bütün dosyalar içtima olur gençliğini alırlar bunla ilgili bi haber okudum yarın bu konu ile ilgili basın açıklaması varmış Ankara’da
Onuda getirmiyorlar brom.

Mağdurun zararı ödeniyor mağdur şikayetini geri çekiyor ortada suç kalmıyor ama olmayan suça kamu ağır ceza veriyor.

Böyle saçma sapan sistem sadece Türkiye'de var.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,297
2,476
113
Dün mahkemem vardı Manisa'da olduğu için katılamadım ü yaptan sonucu pdf olarak çıkardom okudum pek anlayamadım sonuç nedir tutukluluk mu

Anlayan varsa özelden ile teyim bıraya sığmıyor pdf
Okudugunu anlayamiyorsan icerde yatman daha faydali gibi dost.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Doğru suç 31 temmuz 2023 oncecesiyse yararlanır girdi çıktı yapar ama suç 2023 sonrasiysa yatacak
Bro 31 temmuz öncesi suçlarda 3 yıl 4 ay girdi çıktı yapılmasını gerektiren bir kanun maddesi gönderirmisin.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Bro 31 temmuz 2023 öncesi suçlara 3 yıl 4 ay hapis cezasına girdi çıktı yaptıracak kanun maddesini gönderirmisin.

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,662
4,535
113
Bro 31 temmuz öncesi suçlarda 3 yıl 4 ay girdi çıktı yapılmasını gerektiren bir kanun maddesi gönderirmisin.
Boş anlatıyor işte adam o kadar rahat anlatıyorki bişey olmaz af çıkar şöyle olur böyle olur ulan cezaevleri bunlarla dolu arkadaşım bu işten 23 sene ceza aldı içerde adam

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
608
113
Dün mahkemem vardı Manisa'da olduğu için katılamadım ü yaptan sonucu pdf olarak çıkardom okudum pek anlayamadım sonuç nedir tutukluluk mu

Anlayan varsa özelden ile teyim bıraya sığmıyor pdf
Avukata hiç gösterme senin kafan girer en az 5 binden olursun gelme numaralara

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,975
13,102
113
Para cezasına çevrilmiş hapis, ödemezsen girersin
3 YIL 4 AY HAPİS ve 916 GÜN KARŞILIĞI ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
İyi okumanı tavsiye ederim adam hem mahkumiyet hem para cezasi almis 2 ayri cezasi var

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Boş anlatıyor işte adam o kadar rahat anlatıyorki bişey olmaz af çıkar şöyle olur böyle olur ulan cezaevleri bunlarla dolu arkadaşım bu işten 23 sene ceza aldı içerde adam
Ayrı ayrı cezalandırmaları içtima yapıyorlar.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Ya okuma özürlü müsünüz herşey para cezasına dönmüş hapis yok
Biz okuma özürlü değiliz de sende bir özürlülük var.

Nitelikli dolandırıcılık suçlarında belirli bir ceza üstünü para cezasına çevirme şansları yok.

Hapis+para cezası .

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,662
4,535
113
Ayrı ayrı cezalandırmaları içtima yapıyorlar.
Dosyalar birleşir adam 4 dosyam daha var diyor işte hepsi içtima olur toplam ceza üzerinden işlem yapılır hepsinden aynı cezayı alsa 15 sene yapar 1/2 7.5 sene yapar 1 yıl denetim görür 6.5 sene yatarı olur

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Dosyalar birleşir adam 4 dosyam daha var diyor işte hepsi içtima olur toplam ceza üzerinden işlem yapılır hepsinden aynı cezayı alsa 15 sene yapar 1/2 7.5 sene yapar 1 yıl denetim görür 6.5 sene yatarı olur
Ben 4 kez 2 yıl 6 ay aldım 1. Mükerrir yatarı 2/3 toplamı 10 yıl ediyor aylardır yasa gelecek diye teslim olmadım yasada gelmedi fare gibi ordan oraya göçüp duruyorum

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
1,372
93
dost içeri girde suç oranı azalsın biraz