http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türklere, Karadag' da Vize İptali

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,051
2,430
113
Bizimkiler karadagda 2 kişiyi picaklamış
Dünyanın en geri toplumlarından biriyiz bu malum
Zaten o yüzden herkes bizden vize istiyor
Son zamanlarda silah sanayi gelişti ve pek çok ülke bizden özellikle siha falan aldığı için bunun karşılığı olarak bize hiç istemeseler de vize muafiyeti saglamislardı.
Sanırım bu da komple kalkacak.
Podgoritsada adam picaklamak nedir
Biraz suriyelilerden ilham alsaydaniz
Adamlar kaç yıldır burada
Milyonlarcası
Kaç kere böyle zipciktilik yaptılar.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,940
1,703
113
Suriyelilere laf ediyoruz içimize bakmıyoruz aslında bizim millet onlardan daha kötü

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,284
1,752
113
suriyelilerden ilham mı alsaydık kafan mı güzel kaç tane suriyeli afgan türk gencini kadınını öldürdü haberin var mı?

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
244
43
Bak dostum iyi izle gelecekler ve şey diyecekler ne belli Türk oldukları belki Kürt Arap Afgan vs bizde şu var biz peygamber tohumuyuz asla kimseye karışmayız asiliz vs sırf bu yüzden tüm ülkeler düşman oldu bize

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,345
6,450
113
Karadağ Türkiye’ye devlet refleksi nedir onu öğretiyor.Bir vatandaşı öldüğü için halk sokakta Türk avına çıkmış tüm Türk işletmeler yağmalanıyor ve vizeleri askıya aldılar bu 3 tane dangalak yüzünden.Biz ise yıllardır ne ölümler verdik bir tane bile devlet refleksi gerçekleştiremedik yazık bizim gibi ülkeyede insanlarada

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
575
253
63
yemin ediyorum 4 sene yurt dışında çalıştım bizim türkiyeden bin kat iyi her yönden