http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Türkiye'den Güncel Haberler

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
470
83
Eğitimin sistemini kuran adam Yahudi
TDK kuran adam ermeni
Ulan her şeyi geçtim
Uyu diye okuma fişi mi olur..
Bu ülkenin en büyük sorunu
Batı'nın sömürge olarak ülkeye yerleştirdiği tiplerin batıdan arak kelimelerle ülke sosyolojisini okumaya çalışmaları
Kendi atalarına yobaz diyen yeryüzünde tek bir topluluk yoktur misal...
Geçen hafta Sovyetlerin yıkılışını gören 45 50 yaşlarında bir kadinla konuştum
Kadın dedi ki Erdoğan'dan sonra siz de Sovyetler gibi olacaksınız dedi
Birader şimdi ağır konuşsak suç konuşmasak içimizde kalıyor. Hiç yoksa 30-35 yaşında adamsın kahve, facebook bilgileriyle hayatını idame ettirme. Sovyetlerin yıkılışını bir çok insan gördü zaten 91 senesinde yıkıldı.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,628
1,120
113
Birader şimdi ağır konuşsak suç konuşmasak içimizde kalıyor. Hiç yoksa 30-35 yaşında adamsın kahve, facebook bilgileriyle hayatını idame ettirme. Sovyetlerin yıkılışını bir çok insan gördü zaten 91 senesinde yıkıldı.
onun durum vahim. Allah kurtarsin. kendi atasina yobaz diyen varmista yokmusta. atam diye her yaptigina iyi dicek halim yok. bunlar iste zamaninda mekke de musluman olmayipta putperest kalan zihniyet :) atasinin izinde.. Osmanli da sayisiz hata sonucu çokus yasandi. 200 yıl yanlis kaldirmaz devletler. Atatürk`ün de hataları oldu. bu bernardo diyor ki; atasina yobaz diyen yok baska ulkede... iyi hosta sen napolyun askeriyim, lincolnun torunuyum onun bunun seyiyim diye gezen gerizekali gordun mu abdde fransada. . gecmisi birakip gelecege bakmak lazim.

zaten ulkenin hastaligi bu. elini sallasan onun cocuguyum bunun torunuyum bilmem kimin bilmemnesiyim , kendi olamamis zihniyetler m. hem kemalist hem osmanlicilarda ciddi akil ve ruh sagligi problemleri mevcut :d

Ataturk ikinci sans yaratti. Ustune koyup devam edicen. Bu osmanlici bernardolar 300 yil geri goturme derdindi, kenalistlerdr 100 geri goturme derdinde. rezillik.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
470
83
onun durum vahim. Allah kurtarsin. kendi atasina yobaz diyen varmista yokmusta. atam diye her yaptigina iyi dicek halim yok. bunlar iste zamaninda mekke de musluman olmayipta putperest kalan zihniyet :) atasinin izinde.. Osmanli da sayisiz hata sonucu çokus yasandi. 200 yıl yanlis kaldirmaz devletler. Atatürk`ün de hataları oldu. bu bernardo diyor ki; atasina yobaz diyen yok baska ulkede... iyi hosta sen napolyun askeriyim, lincolnun torunuyum onun bunun seyiyim diye gezen gerizekali gordun mu abdde fransada. . gecmisi birakip gelecege bakmak lazim.

zaten ulkenin hastaligi bu. elini sallasan onun cocuguyum bunun torunuyum bilmem kimin bilmemnesiyim , kendi olamamis zihniyetler m. hem kemalist hem osmanlicilarda ciddi akil ve ruh sagligi problemleri mevcut :d

Ataturk ikinci sans yaratti. Ustune koyup devam edicen. Bu osmanlici bernardolar 300 yil geri goturme derdindi, kenalistlerdr 100 geri goturme derdinde. rezillik.
Şunu idrak edemiyorum zaten sevmedikleri adam onun hürriyetini vermiş, kula kulluk devrini bitirmiş, sen köle değilsin sen bu vatanin sahibisin sen seç sen devletini yaşat,yönet demiş. Gelmiş halen yok öyle yok böyle, yahu ben mi kaçtim ülkeden padişah denilen zat ülke kan ağlarken halk aç sefil düşman işgali altindayken düğün yapan birisi. Bunlar nasil bu kadar cahil olabiliyor çözemiyorum

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,628
1,120
113
Şunu idrak edemiyorum zaten sevmedikleri adam onun hürriyetini vermiş, kula kulluk devrini bitirmiş, sen köle değilsin sen bu vatanin sahibisin sen seç sen devletini yaşat,yönet demiş. Gelmiş halen yok öyle yok böyle, yahu ben mi kaçtim ülkeden padişah denilen zat ülke kan ağlarken halk aç sefil düşman işgali altindayken düğün yapan birisi. Bunlar nasil bu kadar cahil olabiliyor çözemiyorum
cia feto ve misiroglu gibi ingiltereye iltica eden ajanlara fazla maruz kaldilar :) ha fetoculara fetonun ne bok oldugunu anlatmaya calismissin haa bunlara anlatmissin. kafa ayni kafa. bir gorusleri yok. bir durus karakter yok. bi yil abdci oldular iraka demokrasi goturduler. ertesi yil abci oldular. sonraki sene barzanici oldular. rus ucagi dusurup ruslar soyle dinsiz boyle kotu diyip ertesi sene putin buyuk adam diye gezdiler :) simdi sayin apo diye geziyolar. biara musluman olup Nas dediler, sonra yahudi olup faizi 50i yaptilar. yarin anketlere gore oy lazim diyip travesti acilimi yapsa akp, yasasin travilestiler diye gezicekler :) bunlar egitilmezdir... Allah vermis belalarini.

bu caholar osmanliyi muslumanlardan ibaret saniyor.

Kanuni Sultan Süleyman’ın hekimi Yasef Hamon’un oğlu Moşe Hamon, I.Selim’in hususi tabibi de olmuş ve Mısır seferine katılmıştı. Kanuni döneminde tabiplik yapmış olan Yasef Yahya ve Avram Mirgas’tan Yasef Yahya, İran seferine katılmış ve savaş alanında ölmüştü. Salamon Abenyaeş, III. Murat’ın, Portekiz kökenli Daniel Fonseka ise III. Ahmet’in danışmanlığı görevlerinde bulunmuşlardı.

Yahudi asıllı Halil Paşa (David Pace), III. Murat ve III. Mehmet dönemlerinde yaşamış ve Sedaret Kaymakamlıkları’nda bulunmuştu. Diğer bir Yahudi asıllı Paşa Macar Mahmut’tu. Kırım ve Karadağ savaşlarında albay rütbesiyle yararlık göstermişti.

yok bilmem neyi kuran ermeniymis, yok yahudiymis. deden adam olaydi da kuraydi. osmanli Ataturke bu mirasi birakti. doktorlar yahudi, okumuslar ermeni, gidip okunyazma bilmeyen dededim babasina mi kurdurcak tdkyi... eldeki malzeme bu. o kotu malzeme de eger kotuyse tabi, osmanli mirasi...