Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türkiye'de 18 Olmak

Cansucuk

Nal'in varsa at var. Rulet oynuyorsan paran var
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
221
43
Arkadaşlar malum bu kumar illeti herkesin elinde normal olmaya başladı. Emlakçı onunden geçiyorum dede sesi, bakkala gidiyorum big bass Bonanza, parka götürüyorum çocuğu rulet oynayan babalar vs derken kardeşimde benim hesabımdan oynadığı icin 2 gün sonra kenni hesaplarina kavuşacak :) 3 gün kız arkadaşıyla telefonları degiseceklermis hat ayarlamış kendisine şuana kadar da liste çıkartmış 78 tane ödeme yapacak site bulmuş hala da bakıyor :) wwayyy gençlik vayyyy

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,773
3,034
113
liste çıkarmış fln planlı programlı gidiyor helal olsun :D

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Arkadaşlar malum bu kumar illeti herkesin elinde normal olmaya başladı. Emlakçı onunden geçiyorum dede sesi, bakkala gidiyorum big bass Bonanza, parka götürüyorum çocuğu rulet oynayan babalar vs derken kardeşimde benim hesabımdan oynadığı icin 2 gün sonra kenni hesaplarina kavuşacak :) 3 gün kız arkadaşıyla telefonları degiseceklermis hat ayarlamış kendisine şuana kadar da liste çıkartmış 78 tane ödeme yapacak site bulmuş hala da bakıyor :) wwayyy gençlik vayyyy
Dun bende hastaneye gittim bi tane saglik calisani acmis son ses bonanza oynuyor , sonra bi sigara icti geldi dedeye girdi. Halbuki orda cins bi agababaya denk gelse carpilcak dede vurcak kafasina 500x kere isinden gucunden olcak ama bagimlilik iste