- 5,592
- 3,514
- 113
Güzel kura Romanya istiyordum 
Romanya geldi puhahEvet başlıyor çek ordan bi romanya
şu takımları eleyemıyorsak dünya kupasına hiç gitmeyelim zatenromanya zor kura çektik
Dost bizi bi okuyup üflesen bahtımız açılsa 😃Arkadaşa bugün yazmıştım, oynasam zengindim şu an
Dost 1 TL yok cebimde, önce kendi bahtım bir açılsın söz sizinkini de açıcamDost bizi bi okuyup üflesen bahtımız açılsa 😃
İnşallah dost o günlerde gelicekDost 1 TL yok cebimde, önce kendi bahtım bir açılsın söz sizinkini de açıcam![]()
Geçersek final slovakya- kosava eşleşmesinin galibinin evinde yani deplasmanda onuda içerde oynasak net giderdikFinal kimin evinde olcak
Dayı sıkıntı işte slovakyada net bir santrafor yok bu bizim için avantaj bide bizim evde oynansa çok iyi olurdu da hadi inşallahGeçersek final slovakya- kosava eşleşmesinin galibinin evinde yani deplasmanda onuda içerde oynasak net giderdik
Bizde net bi santrafor var mı ? Kanat 1.70 lik kerem aktürkoglu oynuyo ne top şişrebiliyosun ne başka bişi yapabiliyosun top bizde olmak zorunda büyük ihtimal Slovakya finali oynarız top bizde olmazsa nanay oluruzDayı sıkıntı işte slovakyada net bir santrafor yok bu bizim için avantaj bide bizim evde oynansa çok iyi olurdu da hadi inşallah