Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Türkiye Kupası A Grubu İlk Maçında Trabzonspor Konuk Edeceği Alanyaspor Karşısında Galibiyet Arıyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
116,529
87,253
113
1765961800704.png

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'u ağırlıyor.

Papara Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak.​

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,367
3,110
113
Bu kupa maçlarını kim icat ettiyse beter olsun. Mantık dışı birsürü sonuçlar çıkıyor. Dün Barcelona maçı 3.5 üst dedim 2-0 yendi. İlk yarı kaleye bile doğru dürüst gitmedi. Chelsea maçına ilk yarı Chelsea dedim herifler zorlamadı bile

Tüm fikstür içindeki açık ara en gereksiz maçlar kupa maçları. Gelirleri de düşük. Bi ara Aziz Yıldırım, oyuncuların maç başı parasını bile karşılamıyor kupa gelirleri ne yapayım Türkiye kupasını diyordu. Sponsor bile bulamadıklarından kamu bankasının sponsor olduğu, kimsenin umrunda olmayan saçma sapan bir organizasyon

Ares1281

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,017
337
83
Bu kupa maçlarını kim icat ettiyse beter olsun. Mantık dışı birsürü sonuçlar çıkıyor. Dün Barcelona maçı 3.5 üst dedim 2-0 yendi. İlk yarı kaleye bile doğru dürüst gitmedi. Chelsea maçına ilk yarı Chelsea dedim herifler zorlamadı bile

Tüm fikstür içindeki açık ara en gereksiz maçlar kupa maçları. Gelirleri de düşük. Bi ara Aziz Yıldırım, oyuncuların maç başı parasını bile karşılamıyor kupa gelirleri ne yapayım Türkiye kupasını diyordu. Sponsor bile bulamadıklarından kamu bankasının sponsor olduğu, kimsenin umrunda olmayan saçma sapan bir organizasyon
Güzel yorum olmuş

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,367
3,110
113
Güzel yorum olmuş
Süper lig şampiyonluğunun önemi fil kadarsa kupa şampiyonluğunun önemi fare kadardır

Bi dönem kupayı alan Avrupa Ligi'nde direk gruplardan başlıyordu. O zaman biraz anlam kazanmıştı ama şimdi o bile yok

Ares1281

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,017
337
83
Süper lig şampiyonluğunun önemi fil kadarsa kupa şampiyonluğunun önemi fare kadardır

Bi dönem kupayı alan Avrupa Ligi'nde direk gruplardan başlıyordu. O zaman biraz anlam kazanmıştı ama şimdi o bile yok
Aynen dostum