- 34,546
- 19,154
- 113
Aynen hindistan bile yola yolladi ama bunlar emperyalist ne bekleyeceksin onlarda olsaydı Tayyip şimdi ülkeyi seferber eder tüm Mehmetçiği oraya yollardiABD hala yola bile çıkmamış rezalet ABD
Aynen hindistan bile yola yolladi ama bunlar emperyalist ne bekleyeceksin onlarda olsaydı Tayyip şimdi ülkeyi seferber eder tüm Mehmetçiği oraya yollardiABD hala yola bile çıkmamış rezalet ABD
Nerde gelmemiş acaba hiç izlemiyon heralde polonyalı lar bile gelmiş adamlar bizden başka kimse yok diyor enkazdaAma gelmemişler
Ne harpı kardeş adam 2 yıl önce uyardı bu depremin olacağını söylemişti ama kimse umursamadıBBN turkte haarp ile bağlantısı tartışılıyor
BBN turkte haarp ile bağlantısı tartışılıyor
Afadin kurucusu haluk levetmis bugun ogrendim ve sasirdim
harrp inan Miletümiz var şaka gıbı yaNe harpı kardeş adam 2 yıl önce uyardı bu depremin olacağını söylemişti ama kimse umursamadı
O yüzden bu haldeyiz ya işteharrp inan Miletümiz var şaka gıbı ya
Olayı takip etmediğin belli bari boş yorum yapmaPolonyalı lar mi diyor bunu
www.instagram.com
Akıllanmaz kardeşim bitmez bunlar burda bile var böyle saygısız dolu ortalıkBöyle bişey olabilir mi arkadaş bunlar akıllanmıyor mu o kadar yakalanmadan sonrawww.instagram.com
Onların kim satıyorsa sosyal medya da paylaşın haber kanallarına video çekip atınGaziantep de yasiyorym ve halimiz bu İnsanlari yıkan deprem degilde 4 TL OLAN EKMEGİ 6.5 TL SATMALARİ 2 TL OLAN SUYU 10 TL SATMALARİ NORMALDE 50-80TL OLAN BATTANİYEYE 200 TL isteyen Kansızlarla Kalleşlerle Aynı havayı soluyor olmak
Camiide güvendeyiz Depremden Degilde firsatci Kahpelerden Rabbim Bizi Korusun
Vallahi ne yapacagimizi bilmiyoruz Çok zormuş anlatamam Sizi 30 sn İlkez bu kadar uzun geldi Anlayacagin kardeşim Güçümüz yok Halimiz yok Bunlarla ugraşmayaOnların kim satıyorsa sosyal medya da paylaşın haber kanallarına video çekip atın
Dediğin gibi bitmiyor ürüyor ibneler bu arada daha yeni attığım orsblar yakalanmış dünkü veletleride savunacak avukat çıkmamış ikisi tutklanmış kahblerinAkıllanmaz kardeşim bitmez bunlar burda bile var böyle saygısız dolu ortalık
Allah yardımcımız olsun kardeşim zor elimizden geleni yapıyoruz bizde kendi çapımızdaVallahi ne yapacagimizi bilmiyoruz Çok zormuş anlatamam Sizi 30 sn İlkez bu kadar uzun geldi Anlayacagin kardeşim Güçümüz yok Halimiz yok Bunlarla ugraşmaya
Benim Felc bir babam ve Yaşli Annem var butın enerjımı onlari Koruma harcıyorum! Ama İnan Bana Güçüm Kalmadi TÜKENİYORUZ