http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Türkiye 'de Deprem..

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,570
454
83
BBN turkte haarp ile bağlantısı tartışılıyor

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113
Vbet dediğiniz oluşumun sahibi olan Betconstruct, Ermenistan - AZERBAYCAN savaşında Ermeni tarafını fonlamak için Türkiye'de faaliyette bulunan sitelerden resmen haraç aldı, 10k Euro faturası olan sitelere 20-30k Euro fatura kestiler. Şimdi de yapsınlar bakalım aynısını. Yeşil müslümanların bize düşman ettiği İsrail ise en erken yardıma koşan, kriz masası oluşturan ilk ülke idi.

Hdemir46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
95
28
Şuan Kahramanmaraştayım haritadan silindi burası dua edin bizlere şehrin yarısı enkaz altında

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,865
12,334
113
Şu caresizlik öldürüyor beni

10line27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
152
131
43
Gaziantep de yasiyorym ve halimiz bu İnsanlari yıkan deprem degilde 4 TL OLAN EKMEGİ 6.5 TL SATMALARİ 2 TL OLAN SUYU 10 TL SATMALARİ NORMALDE 50-80TL OLAN BATTANİYEYE 200 TL isteyen Kansızlarla Kalleşlerle Aynı havayı soluyor olmak
Camiide güvendeyiz Depremden Degilde firsatci Kahpelerden Rabbim Bizi Korusun

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Hastanelerde isimsiz kurtalırmış ş çocuklar varmış çok üzücü bir durum gerçekten

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Gaziantep de yasiyorym ve halimiz bu İnsanlari yıkan deprem degilde 4 TL OLAN EKMEGİ 6.5 TL SATMALARİ 2 TL OLAN SUYU 10 TL SATMALARİ NORMALDE 50-80TL OLAN BATTANİYEYE 200 TL isteyen Kansızlarla Kalleşlerle Aynı havayı soluyor olmak
Camiide güvendeyiz Depremden Degilde firsatci Kahpelerden Rabbim Bizi Korusun
Onların kim satıyorsa sosyal medya da paylaşın haber kanallarına video çekip atın

10line27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
152
131
43
Onların kim satıyorsa sosyal medya da paylaşın haber kanallarına video çekip atın
Vallahi ne yapacagimizi bilmiyoruz Çok zormuş anlatamam Sizi 30 sn İlkez bu kadar uzun geldi Anlayacagin kardeşim Güçümüz yok Halimiz yok Bunlarla ugraşmaya

Benim Felc bir babam ve Yaşli Annem var butın enerjımı onlari Koruma harcıyorum! Ama İnan Bana Güçüm Kalmadi TÜKENİYORUZ

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,584
29,905
113

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Vallahi ne yapacagimizi bilmiyoruz Çok zormuş anlatamam Sizi 30 sn İlkez bu kadar uzun geldi Anlayacagin kardeşim Güçümüz yok Halimiz yok Bunlarla ugraşmaya

Benim Felc bir babam ve Yaşli Annem var butın enerjımı onlari Koruma harcıyorum! Ama İnan Bana Güçüm Kalmadi TÜKENİYORUZ
Allah yardımcımız olsun kardeşim zor elimizden geleni yapıyoruz bizde kendi çapımızda