Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Türkiye Basketbol Ligi Hakkında

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Manisa ve Daçka maçlarina sessizce bakar mısınız..
İki maçta da 100+ sayı çıktı tek devrede...
İlk per taraf almıştım. Baktım savunma yok, 2. Per en üstten üst aldım. Çıkan sayilara bak. Akıl alır gibi değil.
Dün de Fransa ligi son hafta diye amacı olmayan tüm takımlara üst altım 3 kupon tek sayıya gitmişti.
Basketbol son hafta fırsat haftasıdır. Şansınıza da güveniyorsanız korkmadan üst almak gerekiyor sanırım.

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
385
63
56 sayı çıkmış kardeşim senin kupon tutsun diye 70 sayı mı atmaları lazımdı anlamadım normalde 40 sayı zor çıkar boş yapıyorsun burda

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,708
3,608
113
İlk per taraf almıştım. Baktım savunma yok, 2. Per en üstten üst aldım. Çıkan sayilara bak. Akıl alır gibi değil.
Dün de Fransa ligi son hafta diye amacı olmayan tüm takımlara üst altım 3 kupon tek sayıya gitmişti.
Basketbol son hafta fırsat haftasıdır. Şansınıza da güveniyorsanız korkmadan üst almak gerekiyor sanırım.
Baremler 190
207
1 çeyrek kesin alt yaparlar ama dikkat edin.

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
1,673
93
oynamayacağım ama takip edeceğim senin için

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,708
3,608
113
2 per daha deneyeceğim. Manisa'dan yatacağımi sanmıyorum ama Mersin maçı bir per alt olabilir. 4. Per almam ona da
Doğru manisa daha iyi gibi suanki barem çok rahat gelir genel üst olarak bence 215 sayıya yakın çıkar

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
Neyse baskonia maçına üst oyna telafi et zararı

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
379
83
O kadar sayı çıktı ben 1 sayıdan yattım merain maçında gitti 1000 lira

Yamasiti94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
617
203
43
İddasi olmayan ekiplerin maçı antreman havasında geçer savunmalar çok sert olmaz yani sakatlık vs olmasın diye . Birazda basketcilerin yuzdeli atmasına bağlı dikkat etmek lazım

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,099
113
Sen maclari takip etmiyon heralde dun bayern bugun real cikan sayilara baktinmi hic 90 barem verdigi takimlar 70 atamadi yada atmadi

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Sen maclari takip etmiyon heralde dun bayern bugun real cikan sayilara baktinmi hic 90 barem verdigi takimlar 70 atamadi yada atmadi
Etmez olur muyum.
Bayern ilk 2 per mitshelducher mıdır ne oevlsdiysa 24 saniye kullanıp durdu maçın içine etti. Ama o maç po maçı. Savunma ağırlıklı olması normal. Benim bahsettiğim amacı olmayan maçlar. (Bayern maçından 2 kez yattım dün ağzıma s.cti)

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,099
113
Etmez olur muyum.
Bayern ilk 2 per mitshelducher mıdır ne oevlsdiysa 24 saniye kullanıp durdu maçın içine etti. Ama o maç po maçı. Savunma ağırlıklı olması normal. Benim bahsettiğim amacı olmayan maçlar. (Bayern maçından 2 kez yattım dün ağzıma s.cti)
Sorma dun bayern bugun realden yattim piskolojimi bozdu bunada gittim dacka 86 alt oynadim buda yatti

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Sorma dun bayern bugun realden yattim piskolojimi bozdu bunada gittim dacka 86 alt oynadim buda yatti
Real maçınran da yattım saolsun ev .
Son hücumu atsa maç uzayacak ya da savunma yapsa yine uzayacak. El bile gostermediler sergio dümdüz yürüdü turnike bıraktı 2 saniye kala. Şans :(
Şimdi de manisa'dan yattık. Mersin'den yatarim dedim ama ters köşe olduk. Biraz mola vermek lazım🫠

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Türkiye ligi leş bunu bir kez daha gördük per başı 28 atan takım son 4 dk tam 11 tane hücumda hiç sayı atmadı