Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye 37.000₺

Kupon Miktarı
37000
Kupon Oranı
1.97

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,112
11,758
113
Kanka ilk gol asisti Orkun'dan ikinci gol asisti de Orkun'dan İrfan'a da çok güzel pas verdi Orkun sayesinde üç pozisyona girdin ikisi gol oldu ne bu Orkun düşmanlığı Türkiye'de anlamadım
Dedik sana 80 daha iste ceviririne atalım doye

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,335
1,108
113
Dostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Tebrikler reis

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
871
387
63
Dostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Tebrikler