Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

TurkceLL Faturasız

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
İYİ GECELER ARKADAŞLAR
Öncelikle 4515 e mesaj bölümünden Ücretsiz yazıyoruz Gelen mesaj a Kazan yazarak cevap veriyoruz 24 saat geçerli 500 mb net kazanıyoruz FATURALI HATLAR YAPMASIN PARA KESEBİLİR
Mobilden bağlanan arkadaşlar için 500MB İYİDİR BENCE
Teşekkürler...

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
gereksız bılgıler konusunda kimine göre gerekli bi bilgi tşk sayin ince bey, ince dusunur ama dusundugu kadar dusunulmez bey pardon

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
GollerCepte aboneliginiz icin bir adim kaldi. Ayda vergiler dahil sadece 16,8 TLye GollerCepte abonesi olmak ve hediye 500MB icin bu mesaji KAZAN yaz cevapla! B002
500 MB kazaniyoesun ama ondan sonra her ay goller cepteye 16.8 TL kesicek bununda fsrkin damisin

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
GollerCepte aboneliginiz icin bir adim kaldi. Ayda vergiler dahil sadece 16,8 TLye GollerCepte abonesi olmak ve hediye 500MB icin bu mesaji KAZAN yaz cevapla! B002
500 MB kazaniyoesun ama ondan sonra her ay goller cepteye 16.8 TL kesicek bununda fsrkin damisin
Kesilmiyor dostum bakiye -8 zaten kullan iptal et ;)

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Kesilmiyor dostum bakiye -8 zaten kullan iptal et ;)
O öyle olmuyor işte . Üye olduktan sonra iptal ediyorsun ama ilk ay için 16.8 i kesiyor . İlk kontör yüklediğiniz zaman . Daha önce denemistim . Yani akil işi değil 16.8 TL ye 500 MB almış olucaksin . İyilik için paylasmissin lafim yok sağol ama üye olunmaz

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
O öyle olmuyor işte . Üye olduktan sonra iptal ediyorsun ama ilk ay için 16.8 i kesiyor . İlk kontör yüklediğiniz zaman . Daha önce denemistim . Yani akil işi değil 16.8 TL ye 500 MB almış olucaksin . İyilik için paylasmissin lafim yok sağol ama üye olunmaz
Dostum goller cepteyi indir gollü maçları seç kütür kütür mb yağıyor birde şöle düşün 10 mb netin kaldı ve bir siteden bonus aldın çevrimi bitti bitecek alirmisin almazmisin Bu neti :D

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Dostum goller cepteyi indir gollü maçları seç kütür kütür mb yağıyor birde şöle düşün 10 mb netin kaldı ve bir siteden bonus aldın çevrimi bitti bitecek alirmisin almazmisin Bu neti :D
Tabi ki de almam ilk kontör yüklediğim yükle çünkü 16.8 kesilicek şuan iptal etsen de . Ne gerek var . Zaten şu forumdaki cogunun evinde wifi var . Akşam eve gidince bonusunu kasasini katlar . Herkes 15 TL freebet için gobegi çatlıyor kimse 16.8 TL 500 MB ye vermek istemez bundan emin ol . Sen yap seni tutan yok . Ama kimseye tavsiye etmiyorum yapmasinlar mantık işi değil kaldı ki 24* saat için 500 mb

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
Tabi ki de almam ilk kontör yüklediğim yükle çünkü 16.8 kesilicek şuan iptal etsen de . Ne gerek var . Zaten şu forumdaki cogunun evinde wifi var . Akşam eve gidince bonusunu kasasini katlar . Herkes 15 TL freebet için gobegi çatlıyor kimse 16.8 TL 500 MB ye vermek istemez bundan emin ol . Sen yap seni tutan yok . Ama kimseye tavsiye etmiyorum yapmasinlar mantık işi değil kaldı ki 24* saat için 500 mb
Ormanın ortasında iyidir bence para falan da kesmicek 500mb aldık onun videosunu indirip bursa paylasirsam bana bişi kalmaz para mara kesme yok iyi araştirdim

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
Mobilden bağlanan arkadaşlar diyorum adam bana wi-fi diyor benmi anlatamıyorum yoksa omu anlamıyor hayret ya:D