Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türk Telekom Rezilliği Hakkında

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,526
9,406
113
Selamlar herkese. tam 3 gündür internet anlık olarak gidiyor 2 dakıka sonra gerı gelıyor 20dk sonra geri gidiyor bu şekilde. bıktım usandım türk telekomu aradım adamlar 2gb internet tanımladılar 24 saate gelicez dediler 3 gündür ariyorum hala gelecekler. bu sorunun cozumunu bılen var mı biraz önce reset attım toplu igne ucuyla düzelir umuduyla. ne oyun oynayabiliyoruz kesintiden ne bişey kafayı yıyecegim sorunu cozen bir arkadaşa 2 lahmacun 1 ayran parası gonderecegım

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,416
113
Selamlar herkese. tam 3 gündür internet anlık olarak gidiyor 2 dakıka sonra gerı gelıyor 20dk sonra geri gidiyor bu şekilde. bıktım usandım türk telekomu aradım adamlar 2gb internet tanımladılar 24 saate gelicez dediler 3 gündür ariyorum hala gelecekler. bu sorunun cozumunu bılen var mı biraz önce reset attım toplu igne ucuyla düzelir umuduyla. ne oyun oynayabiliyoruz kesintiden ne bişey kafayı yıyecegim
Geçmiş olsun kral maalesef ülkede internet sorunu bir türlü bitmedi fiyatlar uçuk kalite berbat nasıl olacak bilmiyorum. Ha bu arada Gözleme dükkanını acabildin mi kral?

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,736
2,395
113
Selamlar herkese. tam 3 gündür internet anlık olarak gidiyor 2 dakıka sonra gerı gelıyor 20dk sonra geri gidiyor bu şekilde. bıktım usandım türk telekomu aradım adamlar 2gb internet tanımladılar 24 saate gelicez dediler 3 gündür ariyorum hala gelecekler. bu sorunun cozumunu bılen var mı biraz önce reset attım toplu igne ucuyla düzelir umuduyla. ne oyun oynayabiliyoruz kesintiden ne bişey kafayı yıyecegim sorunu cozen bir arkadaşa 2 lahmacun 1 ayran parası gonderecegım
Aynısı banada oluyordu ara temsilciyi onlar kendileri cihaza reset atıyorlar öyle düzelme durumu var

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
361
83
lanet türk telekom ev int. ni süperonline yaptım kafam rahat..

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,408
2,178
113
çok basit konuyu kapattırıp sağlayıcını değiştiriyorsun sorun çözülüyor.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,526
9,406
113
Geçmiş olsun kral maalesef ülkede internet sorunu bir türlü bitmedi fiyatlar uçuk kalite berbat nasıl olacak bilmiyorum. Ha bu arada Gözleme dükkanını acabildin mi kral?
acmayı dusunmuyorum şu sıralar. yat uyu oyun oyna aksam cafe cafe gez yat uyu. tam olarak bu duzendeyım 4 5 aydir. acıkcası kumar sagolsun aylık 50 60k kazanabiliyorum hızlı kaybetmezsem cebıme de kalıyor yeterı kadar. Ayın bi 10 günü 5 parasız gezsem de kalan 20 gün güzel geçıyor nereye kadar gıder boyle bılmıyorum kız arkadasımdan da ayrildim bugun maclar cok terstı 8k gıttı mutsuzum kısaca gözleme isi yalan oldu

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
377
156
43
Bağlantı direkt modeme gelmiyor adsl splitter kullanıyorsan kullanma. Direkt ana hattan geleni modeme bağla. Eğer dediğim gibi değilse, modemin eski olduğunu düşünüyorum. Modemi değiştirmen gerekir. Bunlar çözüm olmazsa türktelekom un portdan eve gelen bağlantıyı kontrol etmesi lazım.

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
Dostum evlere internet altyapı kurulum, modem ve teknolojik ürün satışı ıvır zıvır işleri üzerine işyerim vardi. Kendim ve çoğu müşterim türk telekomun bu kronik rahatsızlığı ile az cebelleşmedik. Tek çözüm başka sağlayıcıya geçmek. Telekom internet hızını tüm kullanıcılar için sabit bir düzeyde tutmak için hız düşümü yapıyor sürekli. bu işlemi de beceremedikleri için sürekli kopmalara sebebiyet veriyorlar. Tavsiyem turknet yada millenicom'a geçmen. Bunlar hem taahhütsüz hemde bayağı uygun fiyata hizmet veriyorlar. Müşterileride telekoma nazaran az olduğu için, müşteri kaybını önlemek adına internet hızını olabildiğince köklüyorlar. Ben millenicoma geçiş yaptim, Telekomun modeminide değiştirdim. Sonra feraha kavuştum. Birçok müşterimde bu şekilde kurtuldu bu sorundan.

Fdox38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
90
28
Aga benimde Ev internetimin Faturası var son ödemesi 16 Temmuzdu bankaya giriyorum çıkmıyor Türk Telekom şubesine gidiyorum çıkmıyor ama internetim kısıtlandı çözemiyorlar yok faturanız diyorlar ama uygulamada gözüküyor

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Hangisine gecersen gec alt yapısı hepsinin Türk Telekom adam akıllı bi alt yapı sağlayamadı yıl kaç oldu alt yapı hala gelişmedi adam akilli

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,418
15,169
113
Dostum evlere internet altyapı kurulum, modem ve teknolojik ürün satışı ıvır zıvır işleri üzerine işyerim vardi. Kendim ve çoğu müşterim türk telekomun bu kronik rahatsızlığı ile az cebelleşmedik. Tek çözüm başka sağlayıcıya geçmek. Telekom internet hızını tüm kullanıcılar için sabit bir düzeyde tutmak için hız düşümü yapıyor sürekli. bu işlemi de beceremedikleri için sürekli kopmalara sebebiyet veriyorlar. Tavsiyem turknet yada millenicom'a geçmen. Bunlar hem taahhütsüz hemde bayağı uygun fiyata hizmet veriyorlar. Müşterileride telekoma nazaran az olduğu için, müşteri kaybını önlemek adına internet hızını olabildiğince köklüyorlar. Ben millenicoma geçiş yaptim, Telekomun modeminide değiştirdim. Sonra feraha kavuştum. Birçok müşterimde bu şekilde kurtuldu bu sorundan.
Bunu okudukdan sonra tahahutume bakdim mart ayinda bitiyomus bende bikdim bu turktelekomdan modem salonda diger 2 odayla arada max 5metre var net cok az cekiyor bunun icin modem cok eskimisdir ondandir dedim yeni modem aldim olmadi hiz dusuktur dedim yukselttim yine olmadi 550tl oduyorum her ay senin bu millenium bakdim 300 kusur 100luk olani. Bide bizim buraya simdi atlantisnet geldi onun kutuyu binaya takmislar o nasildir acaba

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,418
15,169
113
Aga benimde Ev internetimin Faturası var son ödemesi 16 Temmuzdu bankaya giriyorum çıkmıyor Türk Telekom şubesine gidiyorum çıkmıyor ama internetim kısıtlandı çözemiyorlar yok faturanız diyorlar ama uygulamada gözüküyor
O dedigin bendede normal kartla degilde kredi kartiyla odemek istedigimde cikmiyor. Dddigin gibi uygulamada gorunuyor o yuzden uygulamada öde diceksin kart bilgilerini giriceksin o sekil odeniyor

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,589
113
Selçuk tepelinin dediği gibi dünyanın en rezil internetini dünyanın en pahalı fiyatına satan dalkavuk çetesi bu Türk telekom

Fdox38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
90
28
O dedigin bendede normal kartla degilde kredi kartiyla odemek istedigimde cikmiyor. Dddigin gibi uygulamada gorunuyor o yuzden uygulamada öde diceksin kart bilgilerini giriceksin o sekil odeniyor
Saçmalık ama kanka

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
Türk Telekom Varlık fonunda Türkcell varlık fonunda Piyasanın % 80 i ellerinde neden yatırım yapsınlar ki millet onlara mahkum. Daha Türkiyenin % 90 ında FİBER yok

Ircey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,064
85
48
Rezillik gerçekten. Tonla para veriyoruz hizmet alamiyoruz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
acmayı dusunmuyorum şu sıralar. yat uyu oyun oyna aksam cafe cafe gez yat uyu. tam olarak bu duzendeyım 4 5 aydir. acıkcası kumar sagolsun aylık 50 60k kazanabiliyorum hızlı kaybetmezsem cebıme de kalıyor yeterı kadar. Ayın bi 10 günü 5 parasız gezsem de kalan 20 gün güzel geçıyor nereye kadar gıder boyle bılmıyorum kız arkadasımdan da ayrildim bugun maclar cok terstı 8k gıttı mutsuzum kısaca gözleme isi yalan oldu
10gun parasız nasi yaşıyorsun kedi olsan gecinemessin

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Telekomdan hattı turkcele taşıdım,taşımadan önce de telekom müşteri hizmetlerini aradım cayma vs bedel var mı diye yok dedi,son faturada 1000tl cayma bedeli yansımış geri aradım böyle böyle demiştiniz,kayıtları dinleyip dönelim dedilr 1 hafta geçti aramadılar ben aradım kayıtları dinledik öyle bişey ne sen sormuşsun ne biz demiş hata filan yok dedi😁bildigin dolandırıcı ipneler lan 2 hafta önce ben arıyorum sadece sorduğumda bu şizofren yerine koyuyolar