http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türk Telekom Hk.

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,485
494
83
Şu an sözleşmeyi feshetme ve Türk Telekom hakkında şikayetçi olma hakkın var.. Ama uğraştıran işler. Hem sonra burası Türkiye. Kimi kime şikayet edeceksin.. Güçlülerin borusu öter her zaman..

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,135
15,667
113
Bizim de eski mahallede sorun vardi temsilci ile cozulmuyordu gidersin turk tekekom binasima dersin ariza ekibi sefi burda mi benim sorunum cozulmuyor yine bozuluyor adami bulursan ekibi hizlica yonlfndirebilir oyle yapmistik zamaninda adam eedi ne yapalim yetismiyorlar ama aksama kadar gelirler ddi aksam gelip cozduler yani bunu dene bi

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
Dostlar 10 günden fazla oldu evimde interneti kullanamiyom bunları nereye şikayet edebilirim ariyom dio bölgesel çalışma var 10 günu geçti modemde internet yok faturaya gelince interneti kesmeyi biliyorlar bunları nereye şikayet edecez
Şikayet var yaz olduğu gibi anlat direk geri dönüş yaparlar.

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,345
634
113
Faturaya her gün 3 ile 5 arası ekleme yapıyor sabit fatura cep telefonu 3 günde 30 lira geçirdi herhangi sayaç gibi ileri gidiyor dk bedava İnternet bedava sms bedava 50 GB İnternet 1 gece de nasıl biter

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
74
28
türktelekomda cok sorun yaşadımda işte cayma bedeli cok geldi aralıtka bitiyor kurtluyorumda 6 7 gün süren bölgesel calısma olur mu yaw
cayma bedelini karsiliyordu Superonline bi ara devam ediyor mu bilmiyorum ben öyle gectim zaten. Türk Telekom Twitter sayfasına gir sovenlerle dolu adamlar bi ara kenan İmirzalıoğlu reklamında oynadu diye ona bile sovuyordu :)

vanbers

Gangsta G.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
303
120
43
Dostlar 10 günden fazla oldu evimde interneti kullanamiyom bunları nereye şikayet edebilirim ariyom dio bölgesel çalışma var 10 günu geçti modemde internet yok faturaya gelince interneti kesmeyi biliyorlar bunları nereye şikayet edecez
Evdeki internet adsl veya vdsl mi eger oyleyse kesmislerdir fiber geliyordur

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
577
323
63
Ben de sandım bunun için konu açtın arkadaşlar Türk Telekom eski ismine dönmüş neden acaba bilgisi olan var mı Avea yazıyor bende
dost sorun bu bölgsel calısmanın bitmemesi evde 10 gündür internet yok la bu devirde zaten elde 5 dk instada geziyon kaç gb internet yiyor napcaz

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,824
1,807
113
Arıyorsun analarına bacılarına sövüyorsun 1-2 gün içinde düzeliyor. 3 kere denendi üçünde de etkili oldu.