- 1,415
- 761
- 113
Şu bin çekenler taktiği biliyorlar dir bize de söylesin faydalanlaim kaybedecek birşeyleri yok
2 elham bi bi Fatiha okuyorsun sonra kıbleye karşı oturup çevir tuşuna basıyorsun..Şu bin çekenler taktiği biliyorlar dir bize de söylesin faydalanlaim kaybedecek birşeyleri yok
Bırak bunları çözdüm ben önce çıkan parayı aviatore giriyorsun ordan yukseltip 2 katı slotta çevirip çekiyorsun herkes salağa yatıyor maşallah2 elham bi bi Fatiha okuyorsun sonra kıbleye karşı oturup çevir tuşuna basıyorsun..
Aferim sana bak çözmüşsün hadi yükselt sonra slotta çevir çekBırak bunları çözdüm ben önce çıkan parayı aviatore giriyorsun ordan yukseltip 2 katı slotta çevirip çekiyorsun herkes salağa yatıyor maşallah
160 çıktı 4 tl den devam ettim girmedi kardeş?Sweet 1000 4 tl dwvam et mütlak spine giriyor ordan da cikani balikci haloween de devam 1000 olur zaten
Sabah sabah sesli güldüm2 elham bi bi Fatiha okuyorsun sonra kıbleye karşı oturup çevir tuşuna basıyorsun..
5 dkda geldi esnafGeldimi cekimin ben cekim verdim beklemede 10 dakka oldu 1000tl
pusula sms linkiyle 500 spin veriyor 2.80 bet olması lazım sweett debeyler jojo ve holi dışında everylere üyeliğim yok hangisi deneme bonusu veriyor turboslot şimdi aldım diğerleri ne söyleyebilir misiniz çekim olursa yardımcı olurum bende
var mıdır sms linki ya birindepusula sms linkiyle 500 spin veriyor 2.80 bet olması lazım sweett de
smslerinde arat pusula diye illaki gelmiştir her gün yolluyorlar, burada paylaşmak yasak davet linki olarak geçiyor çünküvar mıdır sms linki ya birinde
mavibet 50 freespin veriyor sweet 1000 de ama 10 kat çevrimi varbeyler jojo ve holi dışında everylere üyeliğim yok hangisi deneme bonusu veriyor turboslot şimdi aldım diğerleri ne söyleyebilir misiniz çekim olursa yardımcı olurum bende
5 dkka da geldi benim 1 k kardeşim hangi yöntem ile verdin? Paylaşan arkadaşa teşekkürler2bucuk saat oldu çekimi bekliyorum
Kara Boyun devrilsin hemiŞu bin çekenler taktiği biliyorlar dir bize de söylesin faydalanlaim kaybedecek birşeyleri yok
Mega havale 3 saat oldu şuan5 dkka da geldi benim 1 k kardeşim hangi yöntem ile verdin? Paylaşan arkadaşa teşekkürler