- 7,105
- 3,147
- 113
baktım özellikle herkese cevap verdinKardeşim bana birşey yazdıysan görmedim dikkatimden kaçmıştır , alakası yok yanlış düşüncelere gitmene gerek yok.
baktım özellikle herkese cevap verdinKardeşim bana birşey yazdıysan görmedim dikkatimden kaçmıştır , alakası yok yanlış düşüncelere gitmene gerek yok.
Kusura bakma görmedim gerçektenbaktım özellikle herkese cevap verdinsorun değil görmemiş olabilirsin keşke görseydin new orleans son çeyrek alır çok iyi oranı var
![]()
Bana kalirsa bozma derim gol var daha ama karar senindir300 civarı cash var bozsam mı ki ? Ona göre de dağıtım yaparız artık?
Valla korkanin cocugu olmaz diyecemde ben olsam bozmazdım ondan cok pisman oldum karar senin300 civarı cash var bozsam mı ki ? Ona göre de dağıtım yaparız artık?
AldikÇok kez bozdum bin pişman oldum , bu sefer bozmayacağım yine bin pişman olacağım bakın da görünss alın bu mesajı
![]()
Ss felan almayın beyler ben yazarken gol olduÇok kez bozdum bin pişman oldum , bu sefer bozmayacağım yine bin pişman olacağım bakın da görünss alın bu mesajı
![]()