- 6,870
- 10,913
- 113
şöyle bir şey denedim. galatasaray ve fb beko bu kez kazanırlar herhalde 
3.5 üst bekliyorum normalde psg macına. icardi falan asırı formda mbappe de geri döndü neymar dısında eksigi yok psgnin. matbet de zaten 3.5 üst aldım diye 2.5 üst olarak denedim bunda daLanet fransa liginde bi aksilik çıkmazsa tutma olasılığı yüksek . Ben de deneyeceğim
Yooo çok mantıklı ben olsam da aynı şeyi denerdim ama fransa ligindeki 0-0 ve 1-1 krizlerinden bıktım usandım belki içgüdüsel bişi artık3.5 üst bekliyorum normalde psg macına. icardi falan asırı formda mbappe de geri döndü neymar dısında eksigi yok psgnin. matbet de zaten 3.5 üst aldım diye 2.5 üst olarak denedim bunda da
aga fener yener ondan yana sıkıntı yokfener haric müthis gidiyor kupon. her zamanki gibi kanser ediyor fener beni
Bence de ama ilginç bir kadro çıkarmış Paris inşallah patlamayızaga sadece parise kaldik bence
1 gol yerse atmadan super olur sonrası malum zatenBence de ama ilginç bir kadro çıkarmış Paris inşallah patlamayız
76: 69 da son 1 dakka macı vermek kolay iş degıldır sana denk getrdılerŞu fb basketten bir kere para kazanamadım futbolda palmeiras baskette bunlar