- 312
- 783
- 93
Beşiktaşın sağı solu belli olmaz bunu kaç maç daha göstermesi lazım 😂 Bir bakmışsın Beşiktaş kuyuda zordadır, bir bakmışsın Beşiktaş Mısır'a sultandırBeşiktaş iki fark bile yenilir hacim
Aynen öyle 3 tane rahat yerBeşiktaş iki fark bile yenilir hacim
fikret abi bi rollün nasip olur mu be
O işler öyle olmuyor maxwin alan insan 1 haftada o paranın yüzde 80nini geri veriyor bu hiç Şaşmaz 1 ay içinde yine ekside oluyor slot öyle bir ayarlıdır ki 5000x üzeri bir kere yakala senden 10 bin x almadan birdaha asla para kazandırmaz istersen git en ucube sitede oynaAdama 5k koymaz geçen maxwin aldı 😁
Besiktasin hücumda o kadar fazla sıkıntısı yok ama defansı resmen dökülüyor Beşiktaş gol atar atmasına da attığı kadar da çok rahat yer maalesefBeşiktaşın sağı solu belli olmaz bunu kaç maç daha göstermesi lazım 😂 Bir bakmışsın Beşiktaş kuyuda zordadır, bir bakmışsın Beşiktaş Mısır'a sultandır
7 ay önce 860k aldim aldigim günün ertesi günü sifirdim puahahO işler öyle olmuyor maxwin alan insan 1 haftada o paranın yüzde 80nini geri veriyor bu hiç Şaşmaz 1 ay içinde yine ekside oluyor slot öyle bir ayarlıdır ki 5000x üzeri bir kere yakala senden 10 bin x almadan birdaha asla para kazandırmaz istersen git en ucube sitede oyna
Bence mantıklı maçı uzatmalara götürürler
5 kere max yada yüksek x aldım 2-3 gün sonra girdim o oyunlar sanki başka bir oyunmuş gibi oluyor girerken bile bir değişiklik olduğunu hissediyorsun ne bonusa giriyor nede girse ödüyor çok değişik birşey yapmışlar tc denmi üyelikten mi neyden yakalıyor sistem anlamıyorum istersen 1000 tane farklı siteye git hep sonuç aynı hatta ve hatta şöyle söyleyeyim evde başka birinin hesabından oyna yine aynı kazanmak mümkün olmuyor ama birşey farkettim Max win aldığın ilk 7-8 saat içinde oyunları birakmazsan bir max daha alabiliyorsun sonrası bittin7 ay önce 860k aldim aldigim günün ertesi günü sifirdim puahah
Geçen hafta Wanted'dan 2 kez maxwin aldım. 2 gün içinde fatura ödeyecek param yoktuAdama 5k koymaz geçen maxwin aldı 😁
Yemin ederim aynen dediğin gibi oldu bende de ben o parayı aldıktan sonra oyun artik hiç vermeye başladı bende anlayamadım o durumu5 kere max yada yüksek x aldım 2-3 gün sonra girdim o oyunlar sanki başka bir oyunmuş gibi oluyor girerken bile bir değişiklik olduğunu hissediyorsun ne bonusa giriyor nede girse ödüyor çok değişik birşey yapmışlar tc denmi üyelikten mi neyden yakalıyor sistem anlamıyorum istersen 1000 tane farklı siteye git hep sonuç aynı hatta ve hatta şöyle söyleyeyim evde başka birinin hesabından oyna yine aynı kazanmak mümkün olmuyor ama birşey farkettim Max win aldığın ilk 7-8 saat içinde oyunları birakmazsan bir max daha alabiliyorsun sonrası bittin
Dun 11 kişiye dağıtım yaptım dost param suan yok puaaba varsa sende bize bi rol açtır puahah nasil bi hayat yaşıyoruz ben çözemedim halaGeçen hafta Wanted'dan 2 kez maxwin aldım. 2 gün içinde fatura ödeyecek param yoktu
Slot böyledir. İnsanoğlu aç gözlü olduğu sürece, yüklü miktarda kazandığın gün kaybettigini anlarsın. O güne lanet edersin.
Aldığımız hiç bir para bizim değil hepsi borç bir arkadaştan ödünç alıyoruz geri ödeme garantili sonra veriyoruz olay bu o parayı aldığın gün değerlendirmezsen geri vermen yüzde yüz ihtimalYemin ederim aynen dediğin gibi oldu bende de ben o parayı aldıktan sonra oyun artik hiç vermeye başladı bende anlayamadım o durumu