Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede TüpçüFikret / Rafaresma ile Huzura Doğru🦅

Kupon Miktarı
4990
Kupon Oranı
9.99

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
Beşiktaş kendi sahasında kendi taraftarı önünde kaybetti emin olun geride oldukları için atak yaparken çok gol yiyecekler

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Adama 5k koymaz geçen maxwin aldı 😁
O işler öyle olmuyor maxwin alan insan 1 haftada o paranın yüzde 80nini geri veriyor bu hiç Şaşmaz 1 ay içinde yine ekside oluyor slot öyle bir ayarlıdır ki 5000x üzeri bir kere yakala senden 10 bin x almadan birdaha asla para kazandırmaz istersen git en ucube sitede oyna

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,248
21,692
113
Beşiktaşın sağı solu belli olmaz bunu kaç maç daha göstermesi lazım 😂 Bir bakmışsın Beşiktaş kuyuda zordadır, bir bakmışsın Beşiktaş Mısır'a sultandır
Besiktasin hücumda o kadar fazla sıkıntısı yok ama defansı resmen dökülüyor Beşiktaş gol atar atmasına da attığı kadar da çok rahat yer maalesef

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,248
21,692
113
O işler öyle olmuyor maxwin alan insan 1 haftada o paranın yüzde 80nini geri veriyor bu hiç Şaşmaz 1 ay içinde yine ekside oluyor slot öyle bir ayarlıdır ki 5000x üzeri bir kere yakala senden 10 bin x almadan birdaha asla para kazandırmaz istersen git en ucube sitede oyna
7 ay önce 860k aldim aldigim günün ertesi günü sifirdim puahah

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
7 ay önce 860k aldim aldigim günün ertesi günü sifirdim puahah
5 kere max yada yüksek x aldım 2-3 gün sonra girdim o oyunlar sanki başka bir oyunmuş gibi oluyor girerken bile bir değişiklik olduğunu hissediyorsun ne bonusa giriyor nede girse ödüyor çok değişik birşey yapmışlar tc denmi üyelikten mi neyden yakalıyor sistem anlamıyorum istersen 1000 tane farklı siteye git hep sonuç aynı hatta ve hatta şöyle söyleyeyim evde başka birinin hesabından oyna yine aynı kazanmak mümkün olmuyor ama birşey farkettim Max win aldığın ilk 7-8 saat içinde oyunları birakmazsan bir max daha alabiliyorsun sonrası bittin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,248
21,692
113
5 kere max yada yüksek x aldım 2-3 gün sonra girdim o oyunlar sanki başka bir oyunmuş gibi oluyor girerken bile bir değişiklik olduğunu hissediyorsun ne bonusa giriyor nede girse ödüyor çok değişik birşey yapmışlar tc denmi üyelikten mi neyden yakalıyor sistem anlamıyorum istersen 1000 tane farklı siteye git hep sonuç aynı hatta ve hatta şöyle söyleyeyim evde başka birinin hesabından oyna yine aynı kazanmak mümkün olmuyor ama birşey farkettim Max win aldığın ilk 7-8 saat içinde oyunları birakmazsan bir max daha alabiliyorsun sonrası bittin
Yemin ederim aynen dediğin gibi oldu bende de ben o parayı aldıktan sonra oyun artik hiç vermeye başladı bende anlayamadım o durumu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,248
21,692
113
Geçen hafta Wanted'dan 2 kez maxwin aldım. 2 gün içinde fatura ödeyecek param yoktu :)
Slot böyledir. İnsanoğlu aç gözlü olduğu sürece, yüklü miktarda kazandığın gün kaybettigini anlarsın. O güne lanet edersin.
Dun 11 kişiye dağıtım yaptım dost param suan yok puaaba varsa sende bize bi rol açtır puahah nasil bi hayat yaşıyoruz ben çözemedim hala

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Yemin ederim aynen dediğin gibi oldu bende de ben o parayı aldıktan sonra oyun artik hiç vermeye başladı bende anlayamadım o durumu
Aldığımız hiç bir para bizim değil hepsi borç bir arkadaştan ödünç alıyoruz geri ödeme garantili sonra veriyoruz olay bu o parayı aldığın gün değerlendirmezsen geri vermen yüzde yüz ihtimal