- 6,544
- 2,030
- 113
Ödülüm ne alemde Erhan 🙃🙃Dost yanlış konu degilmi burasi puaha
Ödülüm ne alemde Erhan 🙃🙃Dost yanlış konu degilmi burasi puaha
İflas ettim rol parası at çabuk uefa maclari baslicak birazdanÖdülüm ne alemde Erhan 🙃🙃
Lan basketin a**** koyayım ya biri 200 TL attı gittik baskete girdik ya Ulan var ya Böyle bir şey olamaz senin dediğin gibi yemin ediyorum bir tane maç gördüm ilk yarı bir buçuk üstü diyordu girmedim a**** 11 Dakika bir gol oldu 13 dakika 2-0 oldu deli olacağım yaİflas ettim rol parası at çabuk uefa maclari baslicak birazdan
olur öyle abimBaşaramadık
Saglam maclar 19 da başlıyor erken konu actin dost biraz beklesen çok rahat hedefine ulaşırdin gecmis olsunBaşaramadık
Bol şans dostHedefe ulaşırsak takipten 10kişiye rol yaparız Ekli dosyayı görüntüle 820466
Daha 1 saat once beni gördün basket oynanilmaz dost keske oynamasaydin gecmis olsunLan basketin a**** koyayım ya biri 200 TL attı gittik baskete girdik ya Ulan var ya Böyle bir şey olamaz senin dediğin gibi yemin ediyorum bir tane maç gördüm ilk yarı bir buçuk üstü diyordu girmedim a**** 11 Dakika bir gol oldu 13 dakika 2-0 oldu deli olacağım ya
Ya maçı gördüm maç başlamıştı giremedim kiDaha 1 saat once beni gördün basket oynanilmaz dost keske oynamasaydin gecmis olsun
Ben senden bekliyorum lenİflas ettim rol parası at çabuk uefa maclari baslicak birazdan
Oynama basket futboldan insan kaybetse bile üzülmez ama basketten kaybettimi insan çok daha üzülüyor nba olsa insan arada oynar ama suan ki bulten de basket oynamilmaz dostYa maçı gördüm maç başlamıştı giremedim ki