Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling TüpçüFikret / Kasa 3K Hedef -- | Padişah Roll |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,213
23,573
113
İflas ettim rol parası at çabuk uefa maclari baslicak birazdan
Lan basketin a**** koyayım ya biri 200 TL attı gittik baskete girdik ya Ulan var ya Böyle bir şey olamaz senin dediğin gibi yemin ediyorum bir tane maç gördüm ilk yarı bir buçuk üstü diyordu girmedim a**** 11 Dakika bir gol oldu 13 dakika 2-0 oldu deli olacağım ya

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
Lan basketin a**** koyayım ya biri 200 TL attı gittik baskete girdik ya Ulan var ya Böyle bir şey olamaz senin dediğin gibi yemin ediyorum bir tane maç gördüm ilk yarı bir buçuk üstü diyordu girmedim a**** 11 Dakika bir gol oldu 13 dakika 2-0 oldu deli olacağım ya
Daha 1 saat once beni gördün basket oynanilmaz dost keske oynamasaydin gecmis olsun

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,326
6,601
113
Basketbola tek maç roll yapanlar sayesinde siteler gücüne güç katmaya devam ediyor 1 Maç rol yerine yap 3 maç Güzelce bas ne kadar basacaksan gelirse çek gitsin 5 adım gidince doğal olarak 5 maç yapmış oluyorsun mantık aynı ama anlatmak güç
Geçmiş olsun
Geçen bir rol yapalim dedik 500e 700 verigor 700 e 1100 veriyor la böyle katlamama mı olur harbi siteler zengin oldu 😂😂 roll olayının Allah belasını vere

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,031
113
Sağlık olsun dost 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...