- 34,050
- 19,839
- 113
Erhan nerelerde o iyi pazarlık ediyo
Ben hallederim yormayın kendiniziDaağıtımı söylwmyorum artık kime bırakacqgnz belli
Sende haklısın bir koç kaç para suan15k ya kurban pazarininin kapısına yaklaştırmazlar
Yok soverler sonra bana 😂@JackWilshere10 yapsın banane
kanka kendısı yapıyor dedım ya lısteyı bosa lıste yapmayın uzulursunuz@JackWilshere10 yapsın banane
Bunlar burda bile değil 😂Olmaz ya @Saulalvarez yada @Shooter34 yaocak reis
@qguzh4nn0 sen yapsana knkacim canimin içi gece gece çildirmak istemiyorum bu gecede sen yap listeyi 😅@JackWilshere10 yapsın banane
Sovenin Forum hayatını bitiririmYok soverler sonra bana 😂
Ne kadar resmi bir konuşma dost helal valla@TüpçüFikret 3 bin lirayla ne oynadınız bir ay düzenli olarakta paranız böyle katlandı. 100 bin olsa diyelim insan kaybetmemek için bölerek oynarya hani o yüzden merak ettim kaç kaç oynadınızda kaç kaç kazandınız yani karıştırdım biraz siz anlamışsınızdır sorumu
Meslekten ihraç yediler çünkü hahahahahaBunlar burda bile değil 😂
Reis espırıyı kaçırıyosun haberınde yok bu 2 aekadaş dagıtım ıcın verılen paraları çalıp gittilerBunlar burda bile değil 😂
Başımla beraber hiç sorun yok canoDaağıtımı söylwmyorum artık kime bırakacqgnz belli
Allah rahmet eylesinKanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Ooo maçı seçtin demekBen hallederim yormayın kendinizi
Multi hesap açıp gelmişlerdir aramizdalarReis espırıyı kaçırıyosun haberınde yok bu 2 aekadaş dagıtım ıcın verılen paraları çalıp gittiler
Sandıkları terk etti@Metings1905 kardeşim bir anda nereye gittin
Yoo hesapları duruyor girip analarına edilen kufuru okuyup orgazm oluyorlarMulti hesap açıp gelmişlerdir aramizdalar