- 6,658
- 3,867
- 113
Kostarika çok kötü yener illaki bklmJapanlar beraberliğe razı gibi başladı
Bende ilk yarı alır dedim de pişman oldum macinizleyince ins yensimler en azından bol şansKostarika çok kötü yener illaki bklm
İy riskli ama normal de alması lazım çok pozisyon harcıyorlarBende ilk yarı alır dedim de pişman oldum macinizleyince ins yensimler en azından bol şans
Bu takım almaya maçını nasıl çevirdi akıl alır gibi değil kostarika çok kötü halı saha takımı gibi oynuyor bunlar atamıyorJaponya Goal zamanı
Hakettilwr abi binyerleri kalkmış ibnelerinLose burası oynayacağınız topun mq 11 oranı vardı takımın gol atıyor
30 oranı vardı depin dünya şike kupası resmenHakettilwr abi binyerleri kalkmış ibnelerin
İlk yarı 2 top yapmadılar ikinci yarı atarsak atarız hesabı yaptılar iyinoldu olan bize oldu gene30 oranı vardı depin dünya şike kupası resmen
Bi kuponda da sıradaki golü japon ya atarsan yattı dibi gördük yine bi oynadığımız maç normal bitmiyor almaya ya veriyoruz adamlar 10 dk da maç çeviriyor favori diye veriyoruz 90 dk gol atamayıp 30 oranı olan takıma maçı satıyorlarİlk yarı 2 top yapmadılar ikinci yarı atarsak atarız hesabı yaptılar iyinoldu olan bize oldu gene