- 9,241
- 6,829
- 113
ne zaman attın olum
senin başınında senindemilletin başı yanmasın
ya para falan atılmadı bana ne anlatıyor bu avel anlamadımŞerefsiz ayıp ya
şu arkadaşa bi bakın hocamkitabınu siktiğimin oğlu
Ödeme geldiÖder mi
Atma reis kim ne olduğu belli degilbu orospu evladına para attım geei atmıyor engel attı haberınız olsun dostlar bu anasınınsıktıgımın cocuguna para falan atmayın sakın ha sakın
la atmadı aga bana para falan konuşmadım bile tanımıyorum bile bi tek bana mesajı var oda s.aAtma reis kim ne olduğu belli degil
🤷la atmadı aga bana para falan konuşmadım bile tanımıyorum bile bi tek bana mesajı var oda s.a
başkada muhattabım olmadı aga sabah sabah 98 tl param onlada birazdan sigara alıcam
onamı göz dikti anlamıyorum
Durduk yere ana avrat sövüp para attım geri atmıyor diyor
La bırak takma bana da geçen dolandırıcı dediŞu forumda bulunduğum sürece 4 defa dolandırıldım
Onun haricinde birçok kişiye burada kazanç sağlayınca ödül parası attım
Birkere bile dağıtmadığım konu açmadım açıyorsam her seferinde dağıttım
Kimseden para dilenmedim, parada istemedim
Yazıklar olsun, faruk bellediler beni
Ben gidiyorum, şu arkadaş @haydutchavo55 gelincede bi kanıtlasın bakiyim hele bi
Burada herkes dolandırıcı zatenLa bırak takma bana da geçen dolandırıcı dedi
Biri ajsjsjsjss inanamıyorum ya 🤣🤣🤣🤣😅😅
Muro aylardır dokunmadığım adam kalmadı forumda sende az çok tanırsın beni az sabahlamadık senin mekanda da yazık böylelerine ne diyim günaydın.Burada herkes dolandırıcı zaten
Benim de adımı çıkarmışlardı geri dönüş yapıp fazlasıyla ağızlarına tıkadımMuro aylardır dokunmadığım adam kalmadı forumda sende az çok tanırsın beni az sabahlamadık senin mekanda da yazık böylelerine ne diyim günaydın.
Ben o zaman da dedim vardır bir sebebi döner 1-2Benim de adımı çıkarmışlardı geri dönüş yapıp fazlasıyla ağızlarına tıkadım
Bir gün sonra bayılmıştı Bugün Benim içtiğim şeyi Burada biri içse Azraile dans erdeBen o zaman da dedim vardır bir sebebi döner 1-2
Bin lira para için küfür yemez diye sende ampırık girip desen savunucaz bi kayboldun 2 gün sonra geldin 😅😅😅
Az bi okusan 50 kere yazmislar 10 dan sonra aktif olucakmis diye