1 katı çevrimden sonra belirtilen bankalar hariç herhangi bir bankaya havale yöntemi ile herhangi bir onaylatma gerekmeden çekim yapabilirsiniz dedi şu an spinin onaylanmasını hallediyor canlı destek çok yogunluk var dediÇekim şartları aynı akbank odeo finans en para yok çekim
iyice kontrol et heyecan yapma kaydır biraz aşağıBonus talep kısmında hiçbir şey yok arkadaşlar sebebi nedir?
hepsi boş kraliyice kontrol et heyecan yapma kaydır biraz aşağı
lütfen bir promosyon seçiniz diyo orda aşağı doğru kaydır en altta yazıyohepsi boş kral
Telefonda gözüktü şimdi freebet mi fresspin mi alalım hocam sencelütfen bir promosyon seçiniz diyo orda aşağı doğru kaydır en altta yazıyo
canın ne istiyorsa seç başkanTelefonda gözüktü şimdi freebet mi fresspin mi alalım hocam sence
bilgileri onaylattım ben canlıda biraz yogunluk var bilgileriniz onaylandı beklemeniz lazım en kısa sürede aktif olacaktır dedi. iyi bari bende biraz siteye göz gezdirmiş olurumacele ettiğimizden kaybediyoruz işte relax eklerler
canın ne istiyorsa seç başkan
Bilgi mi onaylatmak mı gerek nedir bu anlatsanabilgileri onaylattım ben canlıda biraz yogunluk var bilgileriniz onaylandı beklemeniz lazım en kısa sürede aktif olacaktır dedi. iyi bari bende biraz siteye göz gezdirmiş olurum
bağlandım bilgilerimi onayladı freespin talebini tekrardan canlı verdi ama dediği cümle basit yogunluktan dolayı hemen aktif edilemiyebilir dedi.Bilgi mi onaylatmak mı gerek nedir bu anlatsana