http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Tufan1071 / 1 Aydır Tekten Yatıyorum

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,531
998
113
Ya parasının Allah belasını versin oynuyorum para gram umrumda değil 10 yıldır bu BK içindeyiz ulan yeter vallah son saniye golüyle yatıyor olmuyor oynuyorum tekten gidiyor oynuyorum son saniyede basketten yatıyor parayı geçtim vallah Allah belasını versin psikolojimin a.k koydular 1 aydır böyle gidiyor barça maçı bozum 1600 veriyordu bozarım gelir pişman eder bozmazım gider yatar eminim çoğu kişi böyledir ama bu durum pisikoloji bırakmadı sinir hastası oldum bu kumara alıştıranın iki dünyası da cehennem olsun Screenshot_20250130_005826.jpgScreenshot_20250130_005817.jpg

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,178
11,552
113
Ya parasının Allah belasını versin oynuyorum para gram umrumda değil 10 yıldır bu BK içindeyiz ulan yeter vallah son saniye golüyle yatıyor olmuyor oynuyorum tekten gidiyor oynuyorum son saniyede basketten yatıyor parayı geçtim vallah Allah belasını versin psikolojimin a.k koydular 1 aydır böyle gidiyor barça maçı bozum 1600 veriyordu bozarım gelir pişman eder bozmazım gider yatar eminim çoğu kişi böyledir ama bu durum pisikoloji bırakmadı sinir hastası oldum bu kumara alıştıranın iki dünyası da cehennem olsun Ekli dosyayı görüntüle 714748Ekli dosyayı görüntüle 714749
Tek golden yatmak da sevdaya dahil mi?

Ekli dosyalar

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,986
2,673
113
Ya parasının Allah belasını versin oynuyorum para gram umrumda değil 10 yıldır bu BK içindeyiz ulan yeter vallah son saniye golüyle yatıyor olmuyor oynuyorum tekten gidiyor oynuyorum son saniyede basketten yatıyor parayı geçtim vallah Allah belasını versin psikolojimin a.k koydular 1 aydır böyle gidiyor barça maçı bozum 1600 veriyordu bozarım gelir pişman eder bozmazım gider yatar eminim çoğu kişi böyledir ama bu durum pisikoloji bırakmadı sinir hastası oldum bu kumara alıştıranın iki dünyası da cehennem olsun Ekli dosyayı görüntüle 714748Ekli dosyayı görüntüle 714749
hepsini tek maç oynasan sadece bir kuponun kaybetmiş olacaktı siz 200 oran yakalama peşindesiniz sanırım

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Leverkusen maçı bile alt oldu, juventusun yatirdiklarini saymıyorum bile olmuyor maalesef

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,130
1,890
113

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,305
2,563
113
Bozum yaptırmayan sitelerde oynuyorum bazı zamanlar bozup geldimi siyirmalik bozmayip gelmedimide tam siyirmalik

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,531
998
113
Bozum yaptırmayan sitelerde oynuyorum bazı zamanlar bozup geldimi siyirmalik bozmayip gelmedimide tam siyirmalik
Zaten en delisi o 1600 bozum veriyor barça bozsam gelir bozmasam gelmez bozmadım 1600 gitti ya gidene alıştık ama insanın moralini skyor budurum

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,438
113
Bugün oynanan maçların büyük kısmı üst ve KG bitti yanlış anlamayın beni bugün hiçbir kuponu tutmayan bıraksın bu işi bence yavaş yavaş böyle bültende bu şekilde gollü maçlar zor olur not bende 3 kupon vardı 2 tanesi tuttu biri Yattı

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,003
3,890
113
1 bahsim Münih ilk yarı 1.5 üstten gitti. Öteki Leverkusen 2.5 üst . Anasını sikim ben bu Almanların😁Sergen boşuna dememiş Almanlar dan uzak durun diye 😅

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,178
11,552
113
Bugün oynanan maçların büyük kısmı üst ve KG bitti yanlış anlamayın beni bugün hiçbir kuponu tutmayan bıraksın bu işi bence yavaş yavaş böyle bültende bu şekilde gollü maçlar zor olur not bende 3 kupon vardı 2 tanesi tuttu biri Yattı
3 4 oranı nenem de tutturur knk yanlış anlama

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,305
2,563
113
Yarın ki maçlara dikkat etmek lazım bence

Azizede57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
240
110
43
Geçmiş olsun çok uzun bir seri bi aralar bende yaşamıştım 2 ay falan sürdü