16 Nis 2025 #81 nocomment Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,537 697 113 Geçmiş olsun
16 Nis 2025 #82 S Sisifos . Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 15,996 6,016 113 mertu99' Alıntı: Senin cüzdanın çekildiği hesapta ki bakiye sanırım bu Genişletmek için tıkla ... milletten çala çala topladıkları para bu kesin yanlış mı düşünüyorum?
mertu99' Alıntı: Senin cüzdanın çekildiği hesapta ki bakiye sanırım bu Genişletmek için tıkla ... milletten çala çala topladıkları para bu kesin yanlış mı düşünüyorum?
16 Nis 2025 #83 mertu99 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,975 960 113 Sisifos' Alıntı: milletten çala çala topladıkları para bu kesin yanlış mı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla ... Eğer ben yanlış birşeye basmadıysam evet dostum büyük ihtimalle o para milletten tırtıkladıkları para.
Sisifos' Alıntı: milletten çala çala topladıkları para bu kesin yanlış mı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla ... Eğer ben yanlış birşeye basmadıysam evet dostum büyük ihtimalle o para milletten tırtıkladıkları para.
16 Nis 2025 #84 S Sisifos . Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 15,996 6,016 113 mertu99' Alıntı: Eğer ben yanlış birşeye basmadıysam evet dostum büyük ihtimalle o para milletten tırtıkladıkları para. Genişletmek için tıkla ... yazık cidden ne desek boş
mertu99' Alıntı: Eğer ben yanlış birşeye basmadıysam evet dostum büyük ihtimalle o para milletten tırtıkladıkları para. Genişletmek için tıkla ... yazık cidden ne desek boş