Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trustwallet Bilgim Olmadan Transfer

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Kanki peki mail attin ne diyorlar cok sacma cunku en guvenilir yontemlerden biridir sanal kumar icin diyorm soguk cuzdanlar fakat en cok para kacirilanda yontemdir ..
henüz dönüş yok kanka 72 saat içinde dönüş yapacaz yazmislar elindeki fotoğrafları kanitlari ekle yazmış otomatık mesajda hepsini ekledim acikladim yolladim

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
henüz dönüş yok kanka 72 saat içinde dönüş yapacaz yazmislar elindeki fotoğrafları kanitlari ekle yazmış otomatık mesajda hepsini ekledim acikladim yolladim
Bakalm sonuc ne cikacak bilgim disinda diye belirttin mi

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Bakalm sonuc ne cikacak bilgim disinda diye belirttin mi
aynen kanka hepsini açıkladım tek tek her transferde istenilen güvenlik kodlarinin gelmeden bu transferin nasıl olduğunu aciklayin dedim bakayim

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
aynen kanka hepsini açıkladım tek tek her transferde istenilen güvenlik kodlarinin gelmeden bu transferin nasıl olduğunu aciklayin dedim bakayim
Ama anlaamdgm konu var sende mail ile telefon dogrukama yok mu hic kod falan gelmedi mi

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
arkadaşlar uzun suredir kullamdigim trustwallet hesabima bugün holigandan trx cektkm fakat geldiği gibi başka adrese aktarılmış . Güvenlik kelimelerini kimseye yazmadım ya da kimseye hicbir bilgimi vermedim zaten transfer yaparken onayim gerekiyor .Sadece mail atabildim ve cevap bekliyorum. Bunun dışında iletisime geçeceğim bi kanal aradim ama bulamadim. Hala şoktayim . Gitti 8k durduk yere. Nasıl oldu aq hiçbir fikrim yok
Truva atı yollamislardir cihazina

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,704
3,606
113
yok kanka canli destek falan bulamadım ya bi tane yapay zeka bot koymuslar aq ona anlatiyoz derdimizi o da tikcet şikayet oluşturuyor mail döneceklermis ölme essegim ölme yani
Saka gibi valla ucuda yok saçmalık bununda bu olayı kotu 300 500k arası olsa kafayi yer insanın psikolojisi bozulur.

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
ben nereye yazmışım aq ksisjsksks

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Sıstemsel hatadır gelır geri

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
arkadaşlar uzun suredir kullamdigim trustwallet hesabima bugün holigandan trx cektkm fakat geldiği gibi başka adrese aktarılmış . Güvenlik kelimelerini kimseye yazmadım ya da kimseye hicbir bilgimi vermedim zaten transfer yaparken onayim gerekiyor .Sadece mail atabildim ve cevap bekliyorum. Bunun dışında iletisime geçeceğim bi kanal aradim ama bulamadim. Hala şoktayim . Gitti 8k durduk yere. Nasıl oldu aq hiçbir fikrim yok
Geçmiş olsun kanka maalesef yapılacak birşey yok benimde geçen sene aynısı başıma geldi çalındı hesap diye sildim yeni cüzdan açtım ondada param gitti meğer telefona trjan bulaşmış telefonu değiştirdim öyle kurtuldum

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,073
470
83
geçmiş olsun. hiç bildirim vs almadan paran gittiyse yüzde %99 telefonunda sıkıntı var demektir. gereken bütün onaylar zaten telefonunda olduğu için senin haberin bile olmamış arka planda çekmiş.

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Geçmiş olsun kanka maalesef yapılacak birşey yok benimde geçen sene aynısı başıma geldi çalındı hesap diye sildim yeni cüzdan açtım ondada param gitti meğer telefona trjan bulaşmış telefonu değiştirdim öyle kurtuldum
teşekkürler kanka ben de formatlıcam falan baklaim bi komple

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
geçmiş olsun. hiç bildirim vs almadan paran gittiyse yüzde %99 telefonunda sıkıntı var demektir. gereken bütün onaylar zaten telefonunda olduğu için senin haberin bile olmamış arka planda çekmiş.
eyvallah kanka valla dedigin gibi oldu ya hic bildirimsiz 10 saniyede akti gitti

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Geçmiş olsun para her yerde sıkıntı