Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trustwallet Bilgim Olmadan Transfer

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
446
83
arkadaşlar uzun suredir kullamdigim trustwallet hesabima bugün holigandan trx cektkm fakat geldiği gibi başka adrese aktarılmış . Güvenlik kelimelerini kimseye yazmadım ya da kimseye hicbir bilgimi vermedim zaten transfer yaparken onayim gerekiyor .Sadece mail atabildim ve cevap bekliyorum. Bunun dışında iletisime geçeceğim bi kanal aradim ama bulamadim. Hala şoktayim . Gitti 8k durduk yere. Nasıl oldu aq hiçbir fikrim yok
Geçmiş olsun

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,172
2,889
113
arkadaşlar uzun suredir kullamdigim trustwallet hesabima bugün holigandan trx cektkm fakat geldiği gibi başka adrese aktarılmış . Güvenlik kelimelerini kimseye yazmadım ya da kimseye hicbir bilgimi vermedim zaten transfer yaparken onayim gerekiyor .Sadece mail atabildim ve cevap bekliyorum. Bunun dışında iletisime geçeceğim bi kanal aradim ama bulamadim. Hala şoktayim . Gitti 8k durduk yere. Nasıl oldu aq hiçbir fikrim yok
Geçmiş olsun üzücü bir durum

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
958
113
Transaction baktınmı hangi borsaya aktarılmış

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
valla bilemedim kral bugun sabah öğlen falan da yaptım işlem ama sıkıntı olmamıştı Sonra telefona farkli bir işlem falan da yapmadım uzanti vs geldiği gibi uçtu
Kanki trojan yada truva atidir telini kimseye verme hele hele afedersn p...no bile izliyorsan linklere bile tiklama

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
958
113
android kanka hash bilgisi bu

c1bb9eb6369cd80387bd7444d2184effb2e351ea89f4ae319bf13b39c5edfa47
Cihazının içinde öneml iresimler filan varsa bir bilgisayara yedekle daha sonra format at .
Büyük ihtimal trojen yüklenmiş telefona yarın öbürgün banka hesabında boşaltırlar telefonu formatla ve maillerden gelen deneme bonusuda dahil hiçbir linke tıklama .

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Cihazının içinde öneml iresimler filan varsa bir bilgisayara yedekle daha sonra format at .
Büyük ihtimal trojen yüklenmiş telefona yarın öbürgün banka hesabında boşaltırlar telefonu formatla ve maillerden gelen deneme bonusuda dahil hiçbir linke tıklama .
tamamdır kanka haklisin yarin format atayim ben buna ya daha kötüsü olmadab

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
yok kanka vermem zaten ama ikinci kısım şüpheli
Kanka valla benimde bi ara oldu dusun telden p...no bile izlemiyorum yedek telden izlerim cunku her turlu seyi insan dusunuyor bi kere basima geldi diye diyorum vurus girmisti telciye goturdum komple sifirladm bide root atilmis ne alaka dedm 🤣🤣 sattim teli ondsn sonra aklimi basima aldim

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Kanka valla benimde bi ara oldu dusun telden p...no bile izlemiyorum yedek telden izlerim cunku her turlu seyi insan dusunuyor bi kere basima geldi diye diyorum vurus girmisti telciye goturdum komple sifirladm bide root atilmis ne alaka dedm 🤣🤣 sattim teli ondsn sonra aklimi basima aldim
doğru diyon kanka özellikle şu 10 reklam geçmeli olanlar basimizi belaya sokuyo

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
la çok garip harbi duusndukce cikamiyom işin içinden olaydan 2 saat önce mexcden trust attim 4k ordan holigana attim ona nasil bir şey olmadi
Kanki peki mail attin ne diyorlar cok sacma cunku en guvenilir yontemlerden biridir sanal kumar icin diyorm soguk cuzdanlar fakat en cok para kacirilanda yontemdir ..