Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trustwallet Bilgim Olmadan Transfer

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
arkadaşlar uzun suredir kullamdigim trustwallet hesabima bugün holigandan trx cektkm fakat geldiği gibi başka adrese aktarılmış . Güvenlik kelimelerini kimseye yazmadım ya da kimseye hicbir bilgimi vermedim zaten transfer yaparken onayim gerekiyor .Sadece mail atabildim ve cevap bekliyorum. Bunun dışında iletisime geçeceğim bi kanal aradim ama bulamadim. Hala şoktayim . Gitti 8k durduk yere. Nasıl oldu aq hiçbir fikrim yok

Ekli dosyalar

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
büyük ihtimal telefonuna ***** virüsü bulaşmış izliyorlarmış senin işlemlerini

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
büyük ihtimal telefonuna ***** virüsü bulaşmış izliyorlarmış senin işlemlerini
valla bilemedim kral bugun sabah öğlen falan da yaptım işlem ama sıkıntı olmamıştı Sonra telefona farkli bir işlem falan da yapmadım uzanti vs geldiği gibi uçtu

malikasit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,161
258
83
Gecmis olsunda o kdr bilgiyi nerden ele gecirmisler

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
354
113
arkadaşlar uzun suredir kullamdigim trustwallet hesabima bugün holigandan trx cektkm fakat geldiği gibi başka adrese aktarılmış . Güvenlik kelimelerini kimseye yazmadım ya da kimseye hicbir bilgimi vermedim zaten transfer yaparken onayim gerekiyor .Sadece mail atabildim ve cevap bekliyorum. Bunun dışında iletisime geçeceğim bi kanal aradim ama bulamadim. Hala şoktayim . Gitti 8k durduk yere. Nasıl oldu aq hiçbir fikrim yok
Çok geçmiş olsun

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
175
43
Hiçbir sitenin uygulamasını indirmemen gerekiyor

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
gecmiş olsun hocam çok enteresan olay bu

Tiger_1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,283
651
113
trustwallet ile ilgili binlerce şikayet vardı ben de açacaktım vazgeçtim metamask kullanıyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Kral millet milyar dolarlar barindiriyor soguk cuzdanlarda. Seninki baya bi sacma olmus yani kendimiz bile kendi cuzdanimiza zor giriyoruz. Bi garip durum

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Kral millet milyar dolarlar barindiriyor soguk cuzdanlarda. Seninki baya bi sacma olmus yani kendimiz bile kendi cuzdanimiza zor giriyoruz. Bi garip durum
harbi öyle reis ya 210 dolar geldi aninda 202si transfer oldu bi de 8 dolar kaldi aq çok garip ya

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
229
43
Geçmiş olsun DOST sanki biri hesaba girmiş 8 k az para değil ya

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Geçmiş olsun DOST sanki biri hesaba girmiş 8 k az para değil ya
kanka o kadar süre bile yoktu yukardan bildirimi gördüm hesabina trx geldi diye bi girdim uygulamaya saniyesinde gitti otomatik çok hızlı oldu