Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trendyol Mağaza Açma

kaptannnnn06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
63
28
Merhaba arkadaşlar trendyolda sanal magaza nasıl açılır ne gibi şartlar var ne kadara malolur bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirimi ne satacağımi şuan bilmiyorum amacım öncelikle sanal mağaza açmak

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Merhaba arkadaşlar trendyolda sanal magaza nasıl açılır ne gibi şartlar var ne kadara malolur bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirimi ne satacağımi şuan bilmiyorum amacım öncelikle sanal mağaza açmak
Vergi levhası çıkarman lazım gerisi beleş ve satışlardan %18 gelir vergisi ödeyeceksin

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
52
28
ŞİRKET KURUYORSUN İLK ŞAHIS YADA LİMİTİN VARSA LİMİTED

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Kaerdesim bi plan yap önce proje yap

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Hayirlisi olsun kral

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,412
4,203
113
Kardeşim hiç bulaşma bende yapacaktim inan full zarar git tablada sebze meyve sat daha karlı emin ol

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,675
1,919
113
Temudan urun alip satilir mi burada benim de var aklimda 100k koymak falan