- 427
- 63
- 28
Merhaba arkadaşlar trendyolda sanal magaza nasıl açılır ne gibi şartlar var ne kadara malolur bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirimi ne satacağımi şuan bilmiyorum amacım öncelikle sanal mağaza açmak
Vergi levhası çıkarman lazım gerisi beleş ve satışlardan %18 gelir vergisi ödeyeceksinMerhaba arkadaşlar trendyolda sanal magaza nasıl açılır ne gibi şartlar var ne kadara malolur bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirimi ne satacağımi şuan bilmiyorum amacım öncelikle sanal mağaza açmak
Kaerdesim bi plan yap önce proje yapMerhaba arkadaşlar trendyolda sanal magaza nasıl açılır ne gibi şartlar var ne kadara malolur bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirimi ne satacağımi şuan bilmiyorum amacım öncelikle sanal mağaza açmak
Hayirlisi olsun kralMerhaba arkadaşlar trendyolda sanal magaza nasıl açılır ne gibi şartlar var ne kadara malolur bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirimi ne satacağımi şuan bilmiyorum amacım öncelikle sanal mağaza açmak
Kardeşim hiç bulaşma bende yapacaktim inan full zarar git tablada sebze meyve sat daha karlı emin olMerhaba arkadaşlar trendyolda sanal magaza nasıl açılır ne gibi şartlar var ne kadara malolur bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirimi ne satacağımi şuan bilmiyorum amacım öncelikle sanal mağaza açmak
Neden hocam maliyetlimiKardeşim hiç bulaşma bende yapacaktim inan full zarar git tablada sebze meyve sat daha karlı emin ol
Vergi levhası maliyetlimi hocamVergi levhası çıkarman lazım gerisi beleş ve satışlardan %18 gelir vergisi ödeyeceksin
Yok be 400 500 e açılıyorVergi levhası maliyetlimi hocam
Aynen bi sürü zimbirti var dost bunu yapan birinden öğrendim full zarar edersin 3 kuruş alacam diyeNeden hocam maliyetlimi