Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Trendbet 200 Fb veya 2₺ Değerinde 100 Adet FreeSpin Deneme Bonusu

blackk2144

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
28
18
Konusu daha önce açıldı mı bilmiyorum karışma çıktı faydalanmak isteyen faydalanabilir.

Deneme bonusumuz 200 Freebet veya 2₺ değerinde 100 adet Freespin olarak eklenmektedir. Üyelik işleminizden sonra BONUS TALEP alanından Deneme Bonusu talebinde bulunabilirsiniz. 1.000₺'ye Ulaşmanız Durumunda 300₺ Çekim 2.000₺'ye Ulaşmanız Durumunda 400₺ Çekim 3.000₺'ye Ulaşmanız Durumunda 500₺ Çekim Belirtilen tutarlara ulaşmanız durumunda kazancınızı çekebilmeniz için minimum 100 TL yatırım yapmanız gerekmektedir. Çekim talebinizi oluşturmanızın ardından yatırımınız ile oyunlarınıza dilediğiniz şekilde devam edebilirsiniz.

Geçerli olduğu oyun Sweet Bonanza 1000 ben aldım 415 TL ödedi ama kaybettim sizlerle bol şans

durant96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
236
51
28
sevgilisine mesaj atar gibi tek tek yazıyor herif komedi

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
313
161
43
Ağa bu siteye üye olmayan mi var lan ne bu ya sabahlari burayı denetleyen kimse yokmu arkadas nerde trol var nerde Tokatçı var sabah dolusuyor buraya

sezeracar12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
35
18
site tam tezgah bonusta 100 yatır diyor 100 yatırım yeri hata veriyor desteğe sorduğumda min yatırım 200 zaten diyor