Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Polisleri Zorla Haksız Yere Ceza Yazmaya Çalıştılar

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,614
2,739
113
Herkese merhaba. Trafikte giderken çevirmeye denk geldim. O gün 1 gram bile alkol almamış olmama rağmen alkol testinde alkollü çıkartıp ceza yazmaya çalıştılar. Muhtemelen alkolmetrenin ağızlığını daha önce alkollü birisine üflettikleri için böyle bir sonuç çıktı.

Yeni ve temiz bir ağızlıkla üflemek istiyorum diye ısrar etmesem cezayı da bir güzel döşeyeceklerdi.

Sizin ben yapacağınız işin..... diyemedim tabi. Hayırlı nöbetler dedim bastım gittim

Moderatör tarafında düzenlendi:

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,575
704
113
Her ölçüm sonrası agızlığı şöförün kendisine vermeleri lazım o an bu kadar duyarsız polis mi olur hemde trafik

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,252
13,348
113
Herkese merhaba. Trafikte giderken çevirmeye denk geldim. O gün 1 gram bile alkol almamış olmama rağmen alkol testinde alkollü çıkartıp ceza yazmaya çalıştılar. Muhtemelen alkolmetrenin ağızlığını daha önce alkollü birisine üflettikleri için böyle bir sonuç çıktı.

Yeni ve temiz bir ağızlıkla üflemek istiyorum diye ısrar etmesem cezayı da bir güzel döşeyeceklerdi.

Sizin ben yapacağınız işin..... diyemedim tabi. Hayırlı nöbetler dedim bastım gittim

Check out this video from this search, painterk polis hikayesi https://share.google/8Pcg4aWSHo9VsqTW4
alkolmetrenin ağızlığını her üflettirdiklerinde değiştiriyorlar zaten senden öncekiyle ne alaka. kan testi talep ediceksin orada sonuç çıkar.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
475
83
ee halkın polisi olmayınca kestiği de ceza değil haraç oluyor artık

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,242
808
113
Neyin görseli. Temiz ağızlıkla üflemek istiyorum diye ısrar etmesem kitleyeceklerdi cezayı diyorum. Ceza almadım ki görsel istiyorsun
Tamam kardeş haklısın. Ama tutuşuncada onlara sığınırsınız ama size göre kötüler. Biraz insan olun insan ya. Belki o an bi yanlış durum vardır sana denk gelmiştir ki düzeltmişler nedir bu kötülemek nedir bu düşman olmak. Sorsan vatanseversinizdirdir

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,218
2,316
113
Tamam kardeş haklısın. Ama tutuşuncada onlara sığınırsınız ama size göre kötüler. Biraz insan olun insan ya. Belki o an bi yanlış durum vardır sana denk gelmiştir ki düzeltmişler nedir bu kötülemek nedir bu düşman olmak. Sorsan vatanseversinizdirdir
sen bu kafayla devam et.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,179
22,700
113
Gidin bi yurtdisina bakin millet nasil araba kullanıyor sonra gelin turkiyeye bakin ben emniyetin yerinde olsam turkiye de araba kullanmayı yasaklatirdim

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,614
2,739
113
Polise yarım saat boyunca ısrar ettim dostum ben kendimden eminim hata var diye. Adam ceza kesmeye uğraşıyor resmen

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,376
38,198
113
Sen hiç bu ülkede polise sığınan bir vatandasa denk geldin mi dost ? Aynı ülkede yaşıyorsak şayet :) eve hırsız girer karakola gidersin sana sovmedikleri kalır ben bilmem ben anlamam ona sor buna sor telefon çalınır biz bir şey yapamayiz kadın kocasından kaçar karakola sığınır evine gönderirler belliki senin hiç yolun karakola yada polise düşmemiş :)