http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Polisinden Şikayetçi Olmak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,109
11,020
113
darbe lazım değişim lazım ülkenin polisi bile kırık, adamı ters yatırıp üstüne basmak nedir bunları üniformasız yakalayıp bir güzel sopa çekicen bizim burda sizdekiler gibi değil, örneğin gece kaçak kumarhane falan açılıyor bekçi polis bildigi halde gelip mühür bile vurmuyor, herhangi bir olayda bilerek geç geliyorlar olay bize sıçramasın diye. texasa döndü bizim bağlar bölgesi son 1 senedir. Uğraşma sende boş yere hiçbir şey çıkmaz bu olaydan, günü gelir denk gelırsın verirsin küsküyü emekliye ayrıltırsın benim bile gücüme gitti şuan

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
457
83
Araç Kamerası önemli dost bizim ülkede

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
300
143
43
Hocam Kemer takılı değilse yersin cezayı adam ehliyeti istemiş muhtemelen vermemekte direnmişsin yolu bilip bilmemen polisi bağlamaz ters yön değil bişey değil yolu bilmiyorum diye Kemer mi takmadım diyecen yada yolu bilmiyorsun diye ehliyeti mi vermeyeceksin yanlış anlama beni ama yediğin ceza da yanlış bişey yok polise mukavemet gösterirsen ters kelepçe olursun hem kağıt imzalamışsın şikayetçi olmayacam diye demezler mi adama hayırdır diye :) Kemer takmayanda hızlı giden de farları saçma sapan yakanlarda yedin ceza

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,403
458
83
Dostlar olay örgusunu kisaca anlatayim ,
Sabah ankara trafigi pert dubalarla cevirme ayirmislar neyse onumdeki araclari takip ettim en son arac ben oldugumdan cevirdi beni , basta guzelce izah ettim navigasyondan gittigimi gosterdim yolu bilmedigimi anlattim ama ısrarla ehliyet ruhsat istedi.
Neyse verdim ehliyeti bu sefer basladi kemer takili degil , yan camlarda film var , ehliyeti vermemekten polise mukamevetten ayri ayri ceza yazicaz dedi. E haliyle benim tansiyonda yükseldi basladik birbirimize bagirmaya, bu sefer polisin biri itip kalkmaya basladi tabii karsilik vermiyorum ama bagirarak cek elini dokunma falan dedim. Bu sefer ikisi birden saldirip yere yatirdilar ters kelepceyi vurdular. Ters kelepceli oldugum halde uzerime ayagiyla 3 4 dk basti bi tanesi. Ekip geldi falan filan arabayida baglayacaz ehliyetinede el koycaz dediler. E tabi is boka sarinca r yaptik birbirimizden sikayetci olmayacaz diye imza attik cam filminden ve dubayla ayrilmis yoldan gitmekten 2 tane trafik cezasi yedik.

Sorum su ki kacmaya niyetim yokken karsilarinda 60 kg adama 2 kisi dalip ters kelepceye yatirip iskence etmenin bi cezasi yokmu ? Sikayet edebilecegimiz bi durum degil mi sizce ?
Karşılık niye vermedin o kadar ceza yiyorsun hakkını vericeksin devlet memuruymuş adamına göre muamele yapmayı en çok seven devlet memuru bizimkiler halkına zulüm uyguluyan tek devletiz

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,927
1,544
113
Sosyal medya da bu kadar pofkoflarlarsa kendilerini FBİ sanarlar böyle iste

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,675
6,616
113
Dost yanlış anlama ama suçsuz yere beni 2 kişi yere yatırıp arkadan ayağıyla üzerime basacaksa değil araba ehliyet kralı olsa onu yapan memurun arka tarafına bir delik daha açardım.Dediğim gibi eğer gerçekten suçum yoksa ve bana bu muameleyi çekiyorsa o memur akşam evine güle oynaya dönemezdi

Cikcik

🤘cCc Var Olsun Turan Eller cCc 🤘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
678
1,754
93
Kardeşim geçmiş olsun iletişim çok önemli benide durdukları zaman üslupla amirim vs diyorum adamlar o kadar yumuşuyorki hatta dün akşam 10 da çevirdiler araba modifiyeli sohbet ettik ehliyet ruhsatı bırakıp

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,785
24,403
113
Sabah ankara trafigi pert dubalarla cevirme ayirmislar neyse onumdeki araclari takip ettim en son arac ben oldugumdan cevirdi beni , basta guzelce izah ettim navigasyondan gittigimi gosterdim yolu bilmedigimi anlattim ama ısrarla ehliyet ruhsat istedi.
Neyse verdim ehliyeti bu sefer basladi kemer takili degil , yan camlarda film var , ehliyeti vermemekten polise mukamevetten ayri ayri ceza yazicaz dedi. E haliyle benim tansiyonda yükseldi basladik birbirimize bagirmaya, bu sefer polisin biri itip kalkmaya basladi tabii karsilik vermiyorum ama bagirarak cek elini dokunma falan dedim. Bu sefer ikisi birden saldirip yere yatirdilar ters kelepceyi vurdular. Ters kelepceli oldugum halde uzerime ayagiyla 3 4 dk basti bi tanesi. Ekip geldi falan filan arabayida baglayacaz ehliyetinede el koycaz dediler. E tabi is boka sarinca r yaptik birbirimizden sikayetci olmayacaz diye imza attik cam filminden ve dubayla ayrilmis yoldan gitmekten 2 tane trafik cezasi yedik.

Sorum su ki kacmaya niyetim yokken karsilarinda 60 kg adama 2 kisi dalip ters kelepceye yatirip iskence etmenin bi cezasi yokmu ? Sikayet edebilecegimiz bi durum degil mi sizce ?
Polislerin kafa kırık he tmm deyip huyuna gidersen sorun çıkarmıyorlar dikleşince olmadık yerden ceza yazabiliyor illaki açık buluyor isterlerse. Bir de anlayışlı olanına denk gelmekte lazım tabi

kimmiskibu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
585
219
43

Köpek köpeği ısırmaz boşuna uğraşmış olursun

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,071
5,464
113
Madem fiziksel temas var çakican kafayi indircen aşşa polismis molismis dinlemiycen hayirdir lan esirmiyiz

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,515
790
113
Böyle bişey olduğunda çekcen kamerayla araç kamerasıda şart

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,093
218
63
Bu durum anlattığın gibi ise tamamen ahlaksızlık. Bunlarla top yekün mücadele etmek lazım . Ben olsam direk emniyet müdüründen randevu isterdim paralelde CİMER konuyu yazardım. Maddi durumuma göre iyi bir avukat tutar konuyu takip ederdim.
Kimi kime şikayet ediyorsun
Şahit yok
Boş ver uğraşma
diye diye böyle oldu.
İsmet Paşa nın dediği gibi

“Bir memlekette namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça kurtuluş yoktur.”

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
519
250
63
Dostlar yorumlar icin tesekkur ederim , oncelikle sunu belirtmek isterimki yazilan cezalar gram kanima dokunmadi ama adam yan cam filmlerine ceza yaziyor diyorumki bilgim yok muayeneden gecti sonucta diyorum , bize ne lan muayeneden diye cevap veriyor. İtip kalkiyolar yaptiginiz kanuna aykiri diyorum hakim savcimisin diyor , evet savciyim o yuzden bu haldeyiz dedim , savciyim diye yalan beyan da bulunmaktan islem baslatacagiz diyor. Sonra is ters kelepceye kadar gitti.

Darp raporu aldim az once , polis sikayeti oldugu icin tarafsizliktan dolayi karakollar ifade almiyormus , yarin savciliga gitcem bakalim,

Saygilar sevgiler bol sanslar