http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Cezasından Anlayan Var Mı

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Samsun istanbul yolu yaparken 26.10 tarihinde hızdan 1506 ceza yemişim.Bugün e devlete düştü.Ziraatten öderken Ceza tarihi yazan yere 26.10 tebliğ tarihi yazan yerede 26.10 yazıp Tutanak Seri numarasını ve işlem ücretini eksiksiz girdim.Eve herhangi hiçbir kağıt tebliğ gelmedi ben iki yerede 26.10 yazdım diye problem yaşarmıyım Tutanak SERİ NOsunu ve işlem ücretini hatasız yazdım.Parayıda çekti.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Samsun istanbul yolu yaparken 26.10 tarihinde hızdan 1506 ceza yemişim.Bugün e devlete düştü.Ziraatten öderken Ceza tarihi yazan yere 26.10 tebliğ tarihi yazan yerede 26.10 yazıp Tutanak Seri numarasını ve işlem ücretini eksiksiz girdim.Eve herhangi hiçbir kağıt tebliğ gelmedi ben iki yerede 26.10 yazdım diye problem yaşarmıyım Tutanak SERİ NOsunu ve işlem ücretini hatasız yazdım.Parayıda çekti.
Parayı çektiyse işlem tamamdır sorun olsa odenmezdi

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
sıkıntı yok . ödenmiştir bence uyap üzerinden itirazda et. şansa belki iptal olur parayı geri alırsın. herhangi bir ücreti gitmeni gerektiren durum falan yok .

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
sıkıntı yok . ödenmiştir bence uyap üzerinden itirazda et. şansa belki iptal olur parayı geri alırsın. herhangi bir ücreti gitmeni gerektiren durum falan yok .
İtiraz edicek bi durum yok kral basa bas gittim.%100 hatalıyımdır.

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
Şundan korkuyorum kral bence durum öyle değil.Bikere bilerek Tutanak Seri nosunu yanlış girdim ama hala daha onayı versem parayı çekecekti.
hocam direkt vergi dairesinden kontrol etsene . gib yaz gir oradan cezalarım bölümünde var. niye ziraat üzerinden ödedin ki . gibten kredi kartı banka kartı ile ödeme seçeneği vardı

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
hocam direkt vergi dairesinden kontrol etsene . gib yaz gir oradan cezalarım bölümünde var. niye ziraat üzerinden ödedin ki . gibten kredi kartı banka kartı ile ödeme seçeneği vardı
GİB üzerinde hala daha tutanak seri noyu yazdığımda Ödeme ekranına atıyor beni.Ama yani sırf tebliğ tarihini ceza tarihiyle aynı girdim diye benim param boşluğamı gidecek yani ? Tutanak Sıra no Seri No MB-50XXXXX şeklinde doğru girdim bu no herkese özel ve bunu doğru girip ödeme yaptıgım müddetçe sorun yaşammam lazım aslında.

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Tebligat gelmesini bekleseydin ya kardeş %25 indirimli öderdin

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
İyi o zaman ama beyanla ödeme de bazen sorunlar çıkabiliyor haberin olsun
2 tane vardı 2sinide beyanla ödedim.Tutanak SERİ NO ve tutarları eksiksiz doğru bi şekilde girdim.Sadece tutanak tarihi ve tebliğ tarihini cezayı yediğim günü esas alarak
1730401861540.png
burdan bakarak ikisinede burda yazan tarihi yazdım.Umarım problem yaşamam.Yarın vergi dairesine gitsem veya arasam mı acaba ? ben ödedim ama hala sistemde gözüküyor diye.

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
2 tane vardı 2sinide beyanla ödedim.Tutanak SERİ NO ve tutarları eksiksiz doğru bi şekilde girdim.Sadece tutanak tarihi ve tebliğ tarihini cezayı yediğim günü esas alarak
Ekli dosyayı görüntüle 649476
burdan bakarak ikisinede burda yazan tarihi yazdım.Umarım problem yaşamam.Yarın vergi dairesine gitsem veya arasam mı acaba ? ben ödedim ama hala sistemde gözüküyor diye.
hocam paran boşa gitmez çok pimpiriklisin sen boşluğa gitse bile 1 2 haftaya iade ederler , henüz tebliğ edilmediyse cezayı yeni yediysen onla ilgili olabilir tebliğten sonra düşebilir sistemden mesai saatinde olmadığı için düşmemiş olabilir bankayla ödendiği için resmi saatleri bekliyor olabilir . yarın 3.5 e kadar bekle düşmezse hangi vergi dairesi üzerinde gözüküyorsa onun telini bul internetten iletişime geç yardımcı olurlar