http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Cezası Hk.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,534
3,869
113
dostlar selamlar, geçen hafta sonu aracın muayene tarihi geçtiğinden trafik cezası yedim araç şirket üzerine kayıtlı olduğundan cezası bana gelmiyor ve plaka sorgulamada vs. ne kadar yazsam da cezası gözükmüyor, bildiğim kadarıyla 1 hafta içerisinde ödendiğinde indirimliymiş ama internet üzerinden bir çok kez sorgulamama rağmen gözükmedi, tutanak vs. yok bana sadece 1 hafta izin kağıdı verdi, sisteme geç mi düşüyor bilgisi olan var mı?

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,875
2,157
113
hemen düşmemiş olabilir beklemen lazım ayrıca tebliğden itibaren 2 hafta içinde ödendi mi yüzde 25 indirimli ödeniyor. Şirket üzerine kayıtlı olana araç muayneden dolayı ceza yiyorsa seni neden bağlasın bu ceza

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,534
3,869
113
hemen düşmemiş olabilir beklemen lazım ayrıca tebliğden itibaren 2 hafta içinde ödendi mi yüzde 25 indirimli ödeniyor. Şirket üzerine kayıtlı olana araç muayneden dolayı ceza yiyorsa seni neden bağlasın bu ceza
dost 1 hafta içerisinde sisteme düşmesi gerekmez miydi? acaba yazmadı mı diye düşünüyorum ama öyle olsa 1 haftalık izin belgesi vermezdi

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
dostlar selamlar, geçen hafta sonu aracın muayene tarihi geçtiğinden trafik cezası yedim araç şirket üzerine kayıtlı olduğundan cezası bana gelmiyor ve plaka sorgulamada vs. ne kadar yazsam da cezası gözükmüyor, bildiğim kadarıyla 1 hafta içerisinde ödendiğinde indirimliymiş ama internet üzerinden bir çok kez sorgulamama rağmen gözükmedi, tutanak vs. yok bana sadece 1 hafta izin kağıdı verdi, sisteme geç mi düşüyor bilgisi olan var mı?
Vergi dairesine git ödemek için orda çıkar

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,875
2,157
113
dost 1 hafta içerisinde sisteme düşmesi gerekmez miydi? acaba yazmadı mı diye düşünüyorum ama öyle olsa 1 haftalık izin belgesi vermezdi
1 haftalık izin belgesi arabayı muayne ettir diyedir cezalar bulunduğun yerin yoğunluğuna göre sisteme geç düşer araç eğer tüzel kişi ise vergi dairesinden kontrol ettir