http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Trabzonspor Kulübü'nün Kuruluşunun 58'inci Yıl Dönümü Kutlanıyor

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,251
1,335
113
Ben akdenizdeyim benim olduğum bölgede de Ermeniler ve Fransızlar varmıs eskiden ama devlet kurmamislar çok uzun kalmamislar.
hadi herşeyi geçtim curcuna, kimse kendi milletini doğuştan seçemiyor, senin karın ağrın ne?
neden buraya gelip bizim gibi agresif bir ırkı kendine ayar ediyorsun?
zorun ne ?

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,251
1,335
113
Bak hala sacmaliyorsun kardeş benim sataştığımı sanıyorsun .ben tarihi açıdan bakıyorum olaya.Trabzonsporun tarihini anlatmıs paylaşım bende Trabzon'un tarihinden bahsediyorum.Sümela manastırını falan merak ediyorum mesela senin dedeler orada ayın yapıyordur sen hiç mi bunları düsünmüyorsun .kimler geldi geçti bu topraklardan demiyor musun?
hadi herşeyi geçtim curcuna, kimse kendi milletini doğuştan seçemiyor, senin karın ağrın ne?
zorun ne ?

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,251
1,335
113
anladığım kadarıyla trabzonlu da değilsin
zorun ne
tekrar soruyorum
zorun ne?

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
2,805
113
zorun ne ?
Ben tarih merakım var diyorum yoksa banane senin milliyetçiliğineden ben sana bişey demedim ki

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
2,805
113
git burdan kardeş
Uyu haçan çok korktum gideyim tamam bari 😀hadi iyi günler herkese.Aslınızı inkar etmeyin kardeş ayıptır.kimse sizi yargılayamaz sorgulayamaz ne olcak.Ben kimseye sataşmam beni yanlış anladın sen.