1 Eyl 2024 #1 sezermc Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,444 891 113 At gallene elenirsek hoca gider dedik bastık..hoca gitti hocasiz takimlar genelde yener dedik bastık bakalim haftaya ne diyip basacaz 😂
At gallene elenirsek hoca gider dedik bastık..hoca gitti hocasiz takimlar genelde yener dedik bastık bakalim haftaya ne diyip basacaz 😂
1 Eyl 2024 #2 M mesoras Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,293 414 83 sezermc' Alıntı: At gallene elenirsek hoca gider dedik bastık..hoca gitti hocasiz takimlar genelde yener dedik bastık bakalim haftaya ne diyip basacaz 😂 Genişletmek için tıkla ... 5 Mac kombine yaptım son maca Trabzon'u bıraktım 4de4 gittim son maç Trabzon patladı 2 haftadır aynı şekilde yatıyorum bizden bu futbolla enislerle erenlerle lundstrmla onla bunla tekke değil pep gelse yine hiç bi bok olmaz aga
sezermc' Alıntı: At gallene elenirsek hoca gider dedik bastık..hoca gitti hocasiz takimlar genelde yener dedik bastık bakalim haftaya ne diyip basacaz 😂 Genişletmek için tıkla ... 5 Mac kombine yaptım son maca Trabzon'u bıraktım 4de4 gittim son maç Trabzon patladı 2 haftadır aynı şekilde yatıyorum bizden bu futbolla enislerle erenlerle lundstrmla onla bunla tekke değil pep gelse yine hiç bi bok olmaz aga
1 Eyl 2024 #3 Y yellowblue1907 Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 79 11 8 trabzon bu sene 10 15 arası bitirir