http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Trabzonspor CAS'ta Umutlu

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
senin mantıkla bakarsak Türkiye'nin avrupada en başarılı takımı tff 2ye düşen osmanlıspor oluyor , az avrupaya gidince istatistik yüksek çıkar ama inanma sadece göz yanılmasıdır
benim sülalemin yarısı Trabzonsporlu , amcamın oğlunun adı Şenol , kızının adı Güneş . şu fanatiklik hikayelerinize beni karıştırma işim olmaz .
Kardeşim Karadenizlilerle tartışamazsın uğraşma boşuna :d

darbekentli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
365
83
senin mantıkla bakarsak Türkiye'nin avrupada en başarılı takımı tff 2ye düşen osmanlıspor oluyor , az avrupaya gidince istatistik yüksek çıkar ama inanma sadece göz yanılmasıdır
benim sülalemin yarısı Trabzonsporlu , amcamın oğlunun adı Şenol , kızının adı Güneş . şu fanatiklik hikayelerinize beni karıştırma işim olmaz .
Az mı ? Bordo-mavililer, geride kalan 132 maçta 50 galibiyet ve 34 beraberlik aldı, 48 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Avrupa sınavlarında rakip fileleri 171 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 177 gol gördü.

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
turkiyenin en buyuk kulibu galatasaray icerde disarda adamlari var galatasaray ts nun gidemecigini bildigi icin ligde ust uste kauiplar aldi yoksa avrupa ligi icin en kotu son hafta kazanirdi yani ts naparsa yapsin sistem belli kisaca diyorlar bize uymazsiniz her zorligu cektiririz sizr misal turkiye de aziz yildirim varken fener maclari kolay kolau patlamazdi 90 da daolsa fener atardi yoksa aziz yildirim hakemin den tut tff ye kadar herseyi karistiriacak gucteydi ama guzrl akil oyunu ilr fenerin basina zrngin is adamini yamadilar bu zenginde kendi sirketinde bir bok yapamamis hayayi boyunca zarar olan ali ko