http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Trabzonspor CAS'ta Umutlu

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
132,721
180,246
113

2016 yılında UEFA ile Finansal Fair-Play (FFP) anlaşması yapan Trabzonspor'un, 2019 yılına ait mali tablolarda yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle 3 Haziran 2020 tarihinde Trabzonspor'un Avrupa'dan 1 yıl men edilmesine karar verildi. Trabzonspor cephesinde hazırlanan güçlü bir savunmayla bu karara itiraz yapıldı ve CAS'a başvuruldu. Video konferans yöntemiyle yarın görüşülecek davaya Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da dahil bir çok yönetici yer alacak.

YÖNETİMİN SON 2 YILDAKİ ATILIMLARI BÜYÜK AVANTAJ

CAS ile görülecek davaya yönetiminde büyük bir çoğunluğunun katılacağı öğrenilirken, bordo mavili takım da cezanın kaldırılmasını bekliyor. Oyuncu satışları, alt yapıya yatırım ve sponsor gelirleriyle ekonomik anlamda büyük atılımlar yapan Trabzonspor'un savunmasında oyuncuların ödemelerini gününü gününe alması ve geçmiş borçların da bulunmaması bordo-mavili kulübün elini güçlendiriyor. Özellikle FIFA'da yer alan dosyaları tek tek çözüme kavuşturan Ağaoğlu yönetimi CAS'ın vereceği kararın olumsuz olmasının bu olumlu yapıya büyük bir etki yapacağını da savunmada sunacak.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,839
84,414
113
Bakalım karar ne olacak

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
Trabzon m. city kararından sonra umutlandı ama city olayı farklı , benzer karar beklemek fazla iyimserlik olur. city kulübe son 10 yıl içinde giren paralardan yani fppden değil usulsüzlükten ceza verildi ve zaman aşımı olduğundan cas iptal etti .trabzon ise geçen yılın gelir-gider dengesinde fpp anlaşmasına uymadığı için ceza aldı. kararın bozulması imkansız ama küçük bir ihtimal erteleme gelebilir

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,267
17,885
113
Karar guzel olsa bari ts severm

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113

2016 yılında UEFA ile Finansal Fair-Play (FFP) anlaşması yapan Trabzonspor'un, 2019 yılına ait mali tablolarda yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle 3 Haziran 2020 tarihinde Trabzonspor'un Avrupa'dan 1 yıl men edilmesine karar verildi. Trabzonspor cephesinde hazırlanan güçlü bir savunmayla bu karara itiraz yapıldı ve CAS'a başvuruldu. Video konferans yöntemiyle yarın görüşülecek davaya Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da dahil bir çok yönetici yer alacak.

YÖNETİMİN SON 2 YILDAKİ ATILIMLARI BÜYÜK AVANTAJ

CAS ile görülecek davaya yönetiminde büyük bir çoğunluğunun katılacağı öğrenilirken, bordo mavili takım da cezanın kaldırılmasını bekliyor. Oyuncu satışları, alt yapıya yatırım ve sponsor gelirleriyle ekonomik anlamda büyük atılımlar yapan Trabzonspor'un savunmasında oyuncuların ödemelerini gününü gününe alması ve geçmiş borçların da bulunmaması bordo-mavili kulübün elini güçlendiriyor. Özellikle FIFA'da yer alan dosyaları tek tek çözüme kavuşturan Ağaoğlu yönetimi CAS'ın vereceği kararın olumsuz olmasının bu olumlu yapıya büyük bir etki yapacağını da savunmada sunacak.
Umarım güzel haberler gelir Ts bu kadrosuyla başarı sağlar diye düşünüyorum

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,839
84,414
113
UEFA, 2019 yılındaki mali tablosunda tutarsızlıklar olduğu gerekçesiyle Trabzonspor'u 1 yıl Avrupa kupalarından men etmiş, bordo-mavililer de soluğu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) almıştı.

Cezanın ardından CAS'a başvuruda bulunan Trabzonspor, bugün savunmasını sunacak.

Salgın nedeniyle video konferans şeklinde gerçekleşecek olan davaya Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katılacak.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
ben ts un yerinde olsam ceza kalsın isterim .nasılsa şampiyonluk şansı mucizelere kaldı , şampiyonlar ligi ön elemeden çıkması mümkün değil avrupa ligiyle cezayı atlatır hem seneye hazırlanırım , hem de men korkusu biter

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
848
250
63
3 birinden 5 birinden yer gelir en son icerde Getafe'den 2 yemisti bos takim

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
t
İşiniz gücünüz trabzonspor düşmanlığı. Avrupaya gelince bı bak bakalım avrupada galibiyeti malubiyetinden fazla tek takım kimmiş.
Ts düşmanlığı nerede , yazdığımda yalan yanlış bir bilgimi var?
al buda avrupa sıralaması Bjk 26., Fb 49. , Gs 64. siz 171. sıradasınız. bu listeyide benmi hazırladım?

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,141
3,188
113
ben ts un yerinde olsam ceza kalsın isterim .nasılsa şampiyonluk şansı mucizelere kaldı , şampiyonlar ligi ön elemeden çıkması mümkün değil avrupa ligiyle cezayı atlatır hem seneye hazırlanırım , hem de men korkusu biter
Sen neden bu kadar çok bilmişsin kardeşim :) futbol da son zamanlar da ne kadar sürpriz olduğunu görmüyor musun. Neden bu kadar ön yargılısınız anlamıyorum Trabzonu sevmemen normal hiç bir fenerli sevmez avrupaya gitmemizi de istemez. Cska-Trabzon şampiyonlar liginde bile cska kaşkolu takıp onları destekleyecek kadar nefretiniz var :) spor da bu denli fanatiklik ülkemize zarar veriyor keşke tüm Türk takımları avrupa da başarılı olsa.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
Sen neden bu kadar çok bilmişsin kardeşim :) futbol da son zamanlar da ne kadar sürpriz olduğunu görmüyor musun. Neden bu kadar ön yargılısınız anlamıyorum Trabzonu sevmemen normal hiç bir fenerli sevmez avrupaya gitmemizi de istemez. Cska-Trabzon şampiyonlar liginde bile cska kaşkolu takıp onları destekleyecek kadar nefretiniz var :) spor da bu denli fanatiklik ülkemize zarar veriyor keşke tüm Türk takımları avrupa da başarılı olsa.
sağol güldürdün. tüm amca çocuklarım Trabzonsporlu ve asla Ts dahil hiçbir takıma nefretim olmaz. Trabzonu bırak bizim ezeli rakip galatasaraydır, kardeşim ve en eski arkadaşlarım galatasaraylı nasıl nefret edeyim . çska maçında kaşkol takandan banane Trabzonda fener formasıyla gez bakalım gözün nefret görsün
karadenizliyim ve trabzona geçmiş yıllarda işimden dolayı yılda 50 kere giderdim bana nefret anlatma ;)

darbekentli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
365
83
t

Ts düşmanlığı nerede , yazdığımda yalan yanlış bir bilgimi var?
al buda avrupa sıralaması Bjk 26., Fb 49. , Gs 64. siz 171. sıradasınız. bu listeyide benmi hazırladım?
Klupler siralamasi kriterlerini biliyo musun ? Yok. Bilsen zaten benim soyledigime karşılık klupler siralamasini atmazdin buraya. Boş yapma. CSKA formasıyla Türk takımının yenilmesi için bağıran adamlarsiniz siz.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
Klupler siralamasi kriterlerini biliyo musun ? Yok. Bilsen zaten benim soyledigime karşılık klupler siralamasini atmazdin buraya. Boş yapma. CSKA formasıyla Türk takımının yenilmesi için bağıran adamlarsiniz siz.
neymiş kriterler ? son 5 yılda aldığı beraberlik ve galibiyetlere göre yapılıyor diye biliyorum . çska diye bağıranlar yanlış yapmışlar diye düşünüyordum ama sizin gibileri görünce az bile yaptıklarını anlıyorum

darbekentli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
365
83
neymiş kriterler ? son 5 yılda aldığı beraberlik ve galibiyetlere göre yapılıyor diye biliyorum . çska diye bağıranlar yanlış yapmışlar diye düşünüyordum ama sizin gibileri görünce az bile yaptıklarını anlıyorum
Google'dan bakmışsın galiba. Sadece beş yılı kapsar o sıralama. 2015ten önceyi kapsamıyor yani. Bunun için sıralamaya bakmana gerek yok. Kriterleri baktığın googleye türk takimlarinin Avrupa karneleri yaz. Genelini görürsün ordan. Bir kişiye veya tepkiye göre degismemeli ülke sevdan ayrıca. Az bile yapmislarsa sende sevin bundan sonra. Fenerbahçeyi sevmiyorum evet. Ama hiç bir Avrupa maçında rakibini desteklemedim. Cskali fenerlileri görünce de değişmedi bu. Senden sonrada degismeyecek. Çünkü ordaki bayrak meselesi. Trabzonspor Lille ile gruptan çıkma maçı oynarken aynı saatte GS FB derbisi oynandı bu ülkede.

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Google'dan bakmışsın galiba. Sadece beş yılı kapsar o sıralama. 2015ten önceyi kapsamıyor yani. Bunun için sıralamaya bakmana gerek yok. Kriterleri baktığın googleye türk takimlarinin Avrupa karneleri yaz. Genelini görürsün ordan. Bir kişiye veya tepkiye göre degismemeli ülke sevdan ayrıca. Az bile yapmislarsa sende sevin bundan sonra. Fenerbahçeyi sevmiyorum evet. Ama hiç bir Avrupa maçında rakibini desteklemedim. Cskali fenerlileri görünce de değişmedi bu. Senden sonrada degismeyecek. Çünkü ordaki bayrak meselesi. Trabzonspor Lille ile gruptan çıkma maçı oynarken aynı saatte GS FB derbisi oynandı bu ülkede.
Bu arkadaş rolling yaptı mı?

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
senin mantıkla bakarsak Türkiye'nin avrupada en başarılı takımı tff 2ye düşen osmanlıspor oluyor , az avrupaya gidince istatistik yüksek çıkar ama inanma sadece göz yanılmasıdır
benim sülalemin yarısı Trabzonsporlu , amcamın oğlunun adı Şenol , kızının adı Güneş . şu fanatiklik hikayelerinize beni karıştırma işim olmaz .

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,894
2,167
113
Belki CAS in gorevi değil ama önce son 5-6 hafta olan serefsizligi sorgularim sonra diğer cezalara bakarim tamam pandemiden sonra bazı lig ve takımlar da şaibe oldu ama en adice ve şerefsizce olanını maalesef tuttuğum takim yaptı ben başka izah edemiyorum kendime ve utanıyorum yaziklar olsun yönetiminden hocasna futbolcusuna turk futbol tarihinin en büyük şikesi yapılmıştır net