- 1,699
- 332
- 83
Çekim yapmak için 100 TL lazım dostlar lütfen yardımcı olun
Bana ödedi sana niye ödemedi?fenerbey bakiye sildi uzak durun
Yatırım yapmayacağım için sıkıntı yok , daha önce keklik olduğunu belli etmeseydin bu kadararada kekliklere ödüyor
Bu turşu yine ban istiyor bence federallere söylemek lazım. Kendisinin yaptığı gibiYatırım yapmayacağım için sıkıntı yok , daha önce keklik olduğunu belli etmeseydin bu kadar
Trabzon dediğine göre ters köşe yapacak kesin Rizeli bunlar 😁😁Herkesin gönlü olsun diye şimdide trabzonbey aramıza katıldı spor da var deneme bonusunda
Fenerbey diye bı site daha vardı galibaHerkesin gönlü olsun diye şimdide trabzonbey aramıza katıldı spor da var deneme bonusunda
Bir sayı yükselt güncel linkKardeşim siteye girilmiyor güncel link ne
Denedim olmadıBir sayı yükselt güncel link
404Denedim olmadı
BoşsunBu turşu yine ban istiyor bence federallere söylemek lazım. Kendisinin yaptığı gibi
Ben sana demedim sana keklik diyene dedim. Kimin boş olup olmadığını görmeden yorumlama dostm🫡Boşsun
Holiganbet ilk çıktığında da herkes öyle diyordu 25 tl dağıttı birden kral olduşu isimle nasıl yatırımcı çekecekler siteye acayipsıfır vizyon ve tokata çıktım diye bağırıyor
Hakkını helal et dost yanlış anlamışım , boynuma dolarım öpüyorum seniBen sana demedim sana keklik diyene dedim. Kimin boş olup olmadığını görmeden yorumlama dostm🫡
Eyvallah allaha emanet.Hakkını helal et dost yanlış anlamışım , boynuma dolarım öpüyorum seni