Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tottenham - M United Maçı Ne Olur

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
990
113
Totenham m unıtedle yaptıgı son 6 macın hıcbırını kaybetmemıs ama ben oynadım dıe m unıted macıda kupayıda kazancak. Atlasbetın ozel oranına oynadıydım gun geldı cattı mac yarın gece tottenhamda m unıtedde lıgte kume dusmedekı son sırada ıkısıde bu sene cok kotu tottenham macı alır 3 oran gram tottenhama guvenmıom 3 oranı yedırmezler m unıtedınde oranı 2.39 cok salak bı mac aw ıkı takımda malspor ınsallah totenham kupayı kazanır sızce kım alır atlasbet ne belge ısterse namahrem yerlerımı ıstese bıle atarım o kadar caresız parasızım belgesı cartı curtu skıntı deıl yeterkı tot kupayı kazansın

B8A112BB-7A65-43AA-A47E-D869B4A0D374.jpeg

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
990
113
Her yorum atana 1 mılyon dolar atcam desem herkez yorum atardı garıbanık dıe takan yok

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
990
113
Totenham m unıtedle yaptıgı son 6 macın hıcbırını kaybetmemıs ama ben oynadım dıe m unıted macıda kupayıda kazancak. Atlasbetın ozel oranına oynadıydım gun geldı cattı mac yarın gece tottenhamda m unıtedde lıgte kume dusmedekı son sırada ıkısıde bu sene cok kotu tottenham macı alır 3 oran gram tottenhama guvenmıom 3 oranı yedırmezler m unıtedınde oranı 2.39 cok salak bı mac aw ıkı takımda malspor ınsallah totenham kupayı kazanır sızce kım alır atlasbet ne belge ısterse namahrem yerlerımı ıstese bıle atarım o kadar caresız parasızım belgesı cartı curtu skıntı deıl yeterkı tot kupayı kazansın

Ekli dosyayı görüntüle 788060
Uzulme reıs ınsallah tot kupayı alır takıpcısı olacagım

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
990
113
Ulan gram guvenım yoktu tottenham kupayı alırı 2.11 orandan acmıs 1xbet. Ulan mac baslamadan kayıp sonuclandı bıle. M unıted totenhamla olan son 6 karsılasmasının hıcbırını yenememıs nıe m unıted favorı bana moral verın koskoca tot kupayı bırakırmı 2.11 oran bedava dıyın:(

AC780B8C-348E-4789-81DA-F9F2803A5A52.jpeg

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
990
113
Ulan gram guvenım yoktu tottenham kupayı alırı 2.11 orandan acmıs 1xbet. Ulan mac baslamadan kayıp sonuclandı bıle. M unıted totenhamla olan son 6 karsılasmasının hıcbırını yenememıs nıe m unıted favorı bana moral verın koskoca tot kupayı bırakırmı 2.11 oran bedava dıyın:(

Ekli dosyayı görüntüle 788305
Bu arada lımıtlerı merak edıom bana 2.11 orandan kupayı tot alıra 5m bastırıo sıze kac bastırıo baksanıza merak ettım

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,714
1,958
113
1 sene icinde tekini depte berikini icerde yendik ama gelgor ki kievi yenemedik

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Gsli olsak manuda Altay var onun.sevincini tottenham aa değişmem manu yener insallah