Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Totowin 25 Milyon Hakkında

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Hiçbir betco sitesi 25 değil 5 milyon dahi ödemez

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,263
113
hocam totowini site ödemiyoki zaten sağlayıcı siteye ödüyo kazanan olursa 1,2mlyon öder kalanı kasaya indirirler

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Niye yorum yapan herkes tek başına bilecek gibi yorum yapıyor. Netice itibariyle bir sürü sitede var bu uygulama yani 25 site olsa atıyorum 5000 kişi site başı ORTALAMA oynansa 125.000 kişi havuzda birikecek demektir ki (BU RAKAMLAR AFAKİ) hepsi tek bir havuzda toplanacak. Tek başına bilebilmek için çok ama çok absürt maç aonuclari olması lazım. Mesela İngiltere de San Marino glaip gelmeli İtalya da, Cebeli tarık deplasmanda fransayi, ispanyayi yenmeli ki bilesiniz. Netice itibariyle toplam havuzdan parayı boluseceksiniz o sebeple o ödemez bu ödemez orası yemez burası vignemez demeye gerek yok

BINGO123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
648
320
63
Aklımda kaldı da paylaşıp bilgilenelim dedim
Totowin diye bi oyun var 15te 15 bilsek ödeme yaparlarmı 25 milyon yada ödeyecek siteler hangisi tahminler değerlendirmeleriniz nelerdir?
Sadece ilgili konu hakkında yorum yapılması rica olunur...
Saygılar
Holigan grubunda JACKPOT lar 130 milyon ona bakarsan ama onu ödeyecek götü ben hiçbir sitede görmüyorum Bets10 grubu hariç

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,596
113
Hangi sitelerde var bildiklerinizi yazar mısınız. Hepsini deniyelim belki biri 250 de olsa tuttururuz

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,115
530
113
Dostlar 15te 15 bilip 25 milyon kazanmak zaten çifte şanssız imkansız gibi bir şey ama 15/12 alınca bile 2500 TL iyi para o yüzden her gün doldurmakta fayda var

dost33200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
494
83
Aklımda kaldı da paylaşıp bilgilenelim dedim
Totowin diye bi oyun var 15te 15 bilsek ödeme yaparlarmı 25 milyon yada ödeyecek siteler hangisi tahminler değerlendirmeleriniz nelerdir?
Sadece ilgili konu hakkında yorum yapılması rica olunur...
Saygılar
Betci öder sadece
Gerisine garanti veremem