http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Totembet 250 FreeSpin & 250 FreeBet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,744
4,800
113
Reis sitenin slotlar açık kazandırıyor diye millet para yatırmasın.. Ortada ne canlı destek var ne bir şey Telegram canlı destek link veriyor oda sekabet canlı destek yönlendiriyor. Site merdiven altı bir site yani..
Ya işin şakası bir tarafa o dediğim arkadaşın dediği gibi yap ödemeni al, sonra yoluna bakarsin

Rex8181

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
20
8
3 el 200 luk Gates olmpus aldim direk 2800 oldu çekim verdim ama ödermi bilmiyorum

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
155
43
Yaw nasıl iş bu üye oldum deneme bonusunu aktif et dedim telefon numaranızı güncellemeniz lazım dedi daha 1 dakika sürmedi guncelledim sonra bonuslara girdim deneme bonusu yok ortalıkta desteğe bağlandım orada cevap verren yok saniyesinde bonusmu kalkar aynı durum başına gelen varmı

Tugcos

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
1
3
Valla ben şimdi üye oldum ama deneme bonusu falan görünmüyor, canlı destek de cevap vermiyor arkadaşlar siz nasıl aldınız anlamadım

Tugcos

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
1
3
Yaw nasıl iş bu üye oldum deneme bonusunu aktif et dedim telefon numaranızı güncellemeniz lazım dedi daha 1 dakika sürmedi guncelledim sonra bonuslara girdim deneme bonusu yok ortalıkta desteğe bağlandım orada cevap verren yok saniyesinde bonusmu kalkar aynı durum başına gelen varmı
Anlaşılan üye kasıyor site boşu boşuna üye olduk yine ya

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
155
43
Yok deneme bonusu kalkmış canlı desteğe yazdım dedim böyle böyle deneme bonusu numara onayı yapmadan önce gözüküyordu hemen doğrulama yaptım deneme bonusu kalktı dedim deneme bonusu limit sınırına ulaşmıştır diyor üye olmayın bence canlı.destege ekletmeye çalışıyorum bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...