- 80,240
- 53,074
- 113
O cok eskiOyuncu bahsi konusununda linkini alalım suatım
O cok eskiOyuncu bahsi konusununda linkini alalım suatım
Nasil yani cekim yapamiyosun siteden dolayi mi kaybettiginden miNe bileyim kafama yattı , zaten çekimde yapamıyoruz ani bir karar sonuç bu![]()
Gülme hoca daha sabah burası nbaden aglama duvarı gibiydi 😂😂
Nbade alt pismanliktir benim laf umarim gelirSonu her nba konusu gibi nba pişmanlıktır olmaz inş 🤲🏻
Adam 50k basmış tahmininiz varsa alırım diyor la.yok abi benim 100 tahminim olsa 1ini söylemem.bol sans umarım gelirEkli dosyayı görüntüle 737572
Şöyle bir 3 maç çıkardım , kafasına yatan oynayabilir.
Sizinde kafanıza yatan olursa gece nba için tahmin alabilirim beyler.
Ulan ne geldı aklıma bır gece sabaha karsı geldın dedın kı herseyı kaybettım dedım kanka olur öle şeyler felan tesellı verdım pat dedın şaka yaptım 1 k attın senı gıdı senıııı 😀😀Gülme hoca daha sabah burası nbaden aglama duvarı gibiydi 😂😂
Cekım olayları oraya yönlendircek ayrıca Dortmund ıyı gelmısEkli dosyayı görüntüle 737593şu kupona yasaldan baktım yüklü girecektim yarısı çıktı oranların.
O gece bu gece deil metinim 😂😂Ulan ne geldı aklıma bır gece sabaha karsı geldın dedın kı herseyı kaybettım dedım kanka olur öle şeyler felan tesellı verdım pat dedın şaka yaptım 1 k attın senı gıdı senıııı 😀😀
Lâ yok aklıma geldıO gece bu gece deil metinim 😂😂
Ben alt oynayinca kalp krizi geçiriyorum
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 737572
Şöyle bir 3 maç çıkardım , kafasına yatan oynayabilir.
Sizinde kafanıza yatan olursa gece nba için tahmin alabilirim beyler.
Chicago hiç haz etmem , cleveland bazen bir kitliypr maçı ne atıyor ne yiyor hep ters gelmiştir banaNba bugune bunu dusunduk dost ytd Ekli dosyayı görüntüle 737607
Bence olacak ama o maca alternatif golden maci üstte iyidirChicago hiç haz etmem , cleveland bazen bir kitliypr maçı ne atıyor ne yiyor hep ters gelmiştir bana
Bencede toronto sıkıntıNba bugune bunu dusunduk dost ytd Ekli dosyayı görüntüle 737607
Orlando sahasinda iyi baya 20 fark geriye dusse yine cevirebilir derim hele torontoya karsi ama tabi nba her sey olabilirBencede toronto sıkıntı