http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toprak Davası Sonucu Para Nasıl Alınır

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,398
1,121
113
Sen diyorsun ki 5'iniz toplanın birine vekalet verin o gitsin çeksin parayı neden herkes tek tek de çekebilir ne gerek var buna

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,976
5,413
113
Konu sahibi suan parayi cekti slot ceviriyo biz hala tartisiyoz 😁

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Vay be toprak davası konusunda bile nerdeyse kavga çıkıcak:)

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
531
236
43
Beyler kolay gelsin iyi forumlar herkese yan taraf komşu bizim alanı 1.5 metre felan işgal etmiş mahkemeye taşıdı konuyu 30 k alacak olarak bağlandı mahkeme sonuçlandı 4 ay felan sürdü salı günü karar mahkemesi oldu bitti ben işim vardı katılamadım bizim aileden kimse katılamadı aslında şimdi bu parayı karşi taraf kasaya yatırmış gözüküyor bu parayı nasıl alırız toplam 5 kişiyiz ailede?
allah allah bakalım daha neler görecez oney la

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,206
3,588
113
Beyler kolay gelsin iyi forumlar herkese yan taraf komşu bizim alanı 1.5 metre felan işgal etmiş mahkemeye taşıdı konuyu 30 k alacak olarak bağlandı mahkeme sonuçlandı 4 ay felan sürdü salı günü karar mahkemesi oldu bitti ben işim vardı katılamadım bizim aileden kimse katılamadı aslında şimdi bu parayı karşi taraf kasaya yatırmış gözüküyor bu parayı nasıl alırız toplam 5 kişiyiz ailede?
Herkesten habersiz 30k yi al, tek maca at 50k cek.
Yoksa kisi başı bir sey kalmiyor, değmez.

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,346
2,561
113
Vay arkadaş. Geldik uyapta mahkeme sonuçlanmış adam parayı yatırmış kadın diyor henüz karar çıkmamış mahkeme gün atmadı karar verilmiş diyorum anlamıyor ne yaptılar dün parayı fener maçına oynayıp kayıp mı ettiler nedir