- 7,979
- 5,414
- 113
Anladım kankada devlet oyle tek tek para yatirmaz gibi 5 kisi 1 kisiye vekalet verir o kisinin hesaba yatar tam emin degilim amaMahkeme sonuçlandı adam yatırmış parayo davayı açan davayı kaybetti alacaklı olanlar biziz kanka
Anladım kankada devlet oyle tek tek para yatirmaz gibi 5 kisi 1 kisiye vekalet verir o kisinin hesaba yatar tam emin degilim amaMahkeme sonuçlandı adam yatırmış parayo davayı açan davayı kaybetti alacaklı olanlar biziz kanka
Bizim ibana yattı 2 ay önce tarla satılsın diye dava etmişler satmış devletYok Ibana göndermiyorlar kendileri otomatik bir hesap açıp oraya yatırıyorlar bizimki öyle oldu
Gönderiyor tek tekAnladım kankada devlet oyle tek tek para yatirmaz gibi 5 kisi 1 kisiye vekalet verir o kisinin hesaba yatar tam emin degilim ama
60k hangi avukat alıyor bi davada reis söylede gitmeyelim30k azmıs. herhangı bır avukatın tek davada aldıgı para bunun mıımum 2 katı
O satış memurluğu davası mirasın mahkeme yoluyla giderilmesi bankaya yatıyor blokeli şekilde sen kimlikle gidip blokeyi kaldırıp parayı kullanmaya basliyorsunBizim ibana yattı 2 ay önce tarla satılsın diye dava etmişler satmış devlet
Valla kendim kadastrocuyum kadastro mezunuyum ama hiç yapmadım mesleğimi. Normalde anlıyor olmam lazım bu işlerden ama üniden öğrendiklerimizi falan unuttuk. Devlet tek tek veriyor parayı diye biliyorumO satış memurluğu davası mirasın mahkeme yoluyla giderilmesi bankaya yatıyor blokeli şekilde sen kimlikle gidip blokeyi kaldırıp parayı kullanmaya basliyorsun
Yatırıyor şöyle düşün senin hakkın var tarlada kardeşine yatırıyorlar parayı devlet nerden bilecek senin kardeşinin sana parayı vereceğini o yüzden tek tek hisse sahiplerine payları yatarAnladım kankada devlet oyle tek tek para yatirmaz gibi 5 kisi 1 kisiye vekalet verir o kisinin hesaba yatar tam emin degilim ama
Zaten öyle senin paranı başkasına yatirsa sana verip vermeyeceğini nerden bilecek mantıklı değil bir kereValla kendim kadastrocuyum kadastro mezunuyum ama hiç yapmadım mesleğimi. Normalde anlıyor olmam lazım bu işlerden ama üniden öğrendiklerimizi falan unuttuk. Devlet tek tek veriyor parayı diye biliyorum
Kadastrocu değilim ama bizimkiler toprak zengini ben de bu işlerin içine doğdum 13 yaşında tarla pazarlığı yapıyordum 😀Valla kendim kadastrocuyum kadastro mezunuyum ama hiç yapmadım mesleğimi. Normalde anlıyor olmam lazım bu işlerden ama üniden öğrendiklerimizi falan unuttuk. Devlet tek tek veriyor parayı diye biliyorum
Sizin sülaleye nasıl kayıt olabiliyoruz reis. Bizde de var arsa 20den fazla ama hep küçük 1 dönüm 2 dönüm köylerdeKadastrocu değilim ama bizimkiler toprak zengini ben de bu işlerin içine doğdum 13 yaşında tarla pazarlığı yapıyordum 😀
13 yaşında tarla pazarlıgı yapıyosun ama vekalet ne demek onu bilmiyosun nası olcak 😁Yatırıyor şöyle düşün senin hakkın var tarlada kardeşine yatırıyorlar parayı devlet nerden bilecek senin kardeşinin sana parayı vereceğini o yüzden tek tek hisse sahiplerine payları yatar
Çok hisseliyse aç davayı satılsın anlaşıp birine vekalet verip sattırsanız daha çok kazanırsınız davayla satışta normal değerin 5/1 i kadar para geçiyor elinizeSizin sülaleye nasıl kayıt olabiliyoruz reis. Bizde de var arsa 20den fazla ama hep küçük 1 dönüm 2 dönüm köylerde
Vekaletlik bir olay yokki devlet birine vekalet vermez sen verirsin benim yerime şu yerin işleriyle sen ilgilen satışını yap diye senin söylediğin olayın vekaletle ne ilgisi var13 yaşında tarla pazarlıgı yapıyosun ama vekalet ne demek onu bilmiyosun nası olcak 😁
Senin vekalet anlayışın devlet 30k yı sana yatıracak mesela vekalet verdim kardeşlerine dağıt mı diyecek13 yaşında tarla pazarlıgı yapıyosun ama vekalet ne demek onu bilmiyosun nası olcak 😁
Anne tarafındaki tarlalar satışta işte geçende satıldı birisi. 3milyonluk tarla 4.5a satıldıÇok hisseliyse aç davayı satılsın anlaşıp birine vekalet verip sattırsanız daha çok kazanırsınız davayla satışta normal değerin 5/1 i kadar para geçiyor elinize
Sen yazdigimi ya okumuyosun yada anlamiyosun 😁Vekaletlik bir olay yokki devlet birine vekalet vermez sen verirsin benim yerime şu yerin işleriyle sen ilgilen satışını yap diye senin söylediğin olayın vekaletle ne ilgisi var
Vekalet ne demek bi gir okusana 😁Senin vekalet anlayışın devlet 30k yı sana yatıracak mesela vekalet verdim kardeşlerine dağıt mı diyecek
Senin yazdığın mantıklı değil sen devlet tek tek hisse sahiplerine yatirmaz demedin miSen yazdigimi ya okumuyosun yada anlamiyosun 😁