http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toprak Davası Sonucu Para Nasıl Alınır

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,341
2,561
113
Beyler kolay gelsin iyi forumlar herkese yan taraf komşu bizim alanı 1.5 metre felan işgal etmiş mahkemeye taşıdı konuyu 30 k alacak olarak bağlandı mahkeme sonuçlandı 4 ay felan sürdü salı günü karar mahkemesi oldu bitti ben işim vardı katılamadım bizim aileden kimse katılamadı aslında şimdi bu parayı karşi taraf kasaya yatırmış gözüküyor bu parayı nasıl alırız toplam 5 kişiyiz ailede?

Ekli dosyalar

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
1,754
113
Beyler kolay gelsin iyi forumlar herkese yan taraf komşu bizim alanı 1.5 metre felan işgal etmiş mahkemeye taşıdı konuyu 30 k alacak olarak bağlandı mahkeme sonuçlandı 4 ay felan sürdü salı günü karar mahkemesi oldu bitti ben işim vardı katılamadım bizim aileden kimse katılamadı aslında şimdi bu parayı karşi taraf kasaya yatırmış gözüküyor bu parayı nasıl alırız toplam 5 kişiyiz ailede?
Tapu kimde

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,398
1,121
113
Adliyeden belge alıp hangi bankaya yattıysa para oraya gitmen gerekiyor bankada sana hesap açılmıştır ordan kimlikle blokeyi kaldırıp parayı çekebilirsin

cemsin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,341
2,561
113
Adliyeden belge alıp hangi bankaya yattıysa para oraya gitmen gerekiyor bankada sana hesap açılmıştır ordan kimlikle blokeyi kaldırıp parayı çekebilirsin
5 kişiyiz annem memelekette ben gitsem kendi payımı alabilir miyim bilgin varmı

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,976
5,413
113
Davayı açan kimse ondan hesap bilgisi isterler oraya yatırırlar sen gitsen bisey alamassin

beyazaltin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
362
83
adliyeye gidip iban verirsin imza atarsın kardeşim iyi günler ...

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,398
1,121
113
Adliye de dosyanın esas numarasını söyle baksınlar hangi bankaya yatmışsa oraya yönlendirsinler seni

cemsin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,341
2,561
113
O zaman ortada 5 tane alacaklı gozukuyo sen en iyisi bi avukata danış 😁
Mahkeme sonuçlandı adam yatırmış parayo davayı açan davayı kaybetti alacaklı olanlar biziz kanka